hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
Higiéniai csomagok a fogyatékossággal élő személyeknek
2020.07.03

A sepsiszentgyörgyi Szociális Támogatási Igazgatóság 2020. július 1-től higiéniai csomagokat oszt a fogyatékossággal élő személyeknek.

Élelmiszercsomagot kapnak a házi elkülönítésben levő sepsiszentgyörgyi rászorulók
2020.07.01

Alapélelmiszerekből és konzervekből álló segélycsomagot kapnak azok a rászorulók és krónikus betegek, akik a koronavírus járvány miatt házi elkülönítésbe kellett vonuljanak.

Július 24-ig lehet jelentkezni a Virágos Sepsiszentgyörgy szépségversenyre
2020.06.30

Idén második alkalommal hirdet zöldövezeti szépségversenyt Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, melynek keretében keresik a legszebb lakónegyedi zöldövezetet, erkélyt és kapu elejét. A zöldövezeti szépségversenyre három kategóriában (lakónegyedi zöldövezet, erkély és kapu eleje) lehet jelentkezni. Mindhárom kategóriába sepsiszentgyörgyi, szépmezői, szotyori és kilyéni lakhellyel rendelkező személyek is nevezhetnek.

Miklóssy Mária festészeti és grafikai kiállítása a Lábas Házban
2020.06.30

Miklóssy Mária festőművész Emlékkiállítás című festészeti és grafikai kiállítására kerül sor Sepsiszentgyörgyön a Lábas Házban.

Újra lehet szabadtéri esküvőket tartani Sepsiszentgyörgyön
2020.06.25

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a házasulandó párok figyelmét, hogy újra lehet szabadtéri esküvőket tartani a város magánterületein. Közterületen ez nem engedélyezett

A piac olcsóbb a helyi termelőknek
2020.06.24

A piaci árakat azonban sem az üzemeltető TEGA Rt., illetve Sepsiszentgyörgy önkormányzata nem tudják befolyásolni, ezért másképp próbálják a helyi termelőket ösztönözni.

Idén újra indul a Virágos Sepsiszentgyörgy, városunk zöldövezeti szépségversenye
2020.06.23

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata második alkalommal hirdeti meg a Virágos Sepsiszentgyörgy elnevezésű zöldövezeti szépségversenyét. A verseny második kiadása számos meglepetést tartogat, idén ugyanis nemcsak a lakónegyedi zöldövezeteket díjazzák, hanem keresik Sepsiszentgyörgy legszebb erkélyét és kapu elejét is.

Ingyenes lomtalanítási kampány Sepsiszentgyörgyön az év végéig
2020.06.22

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a TEGA köztisztasági vállalat közös, ingyenes lomtalanítási kampánya a 2020-as év végéig fog működni.