hu
 
Szombat, 2021. Október 16.

600 új utcai szemeteskosarat helyeznek ki Sepsiszentgyörgyön

2021.09.02

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata idén nyáron 600 utcai szemeteskosarat vásárolt, amelyeket a TEGA köztisztasági vállalat szerel fel a városban található oszlopokra.

A szemeteskosarak fekete színűek és tartós anyagból készültek. Az egyedi grafikával ellátott szemteseken a A mi városunk, a mi felelősségünk! jelmondatot olvashatjuk, ezzel is arra bíztatva a lakókat, hogy vigyázzunk városunk tisztaságára és a szemetet a kukába dobják, ne pedig az utcára.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata folyamatosan dolgozik a különböző köztisztaságot érintő szolgáltatások és létesítmények fejlesztésén, arra ösztönözve a lakosságot, hogy ők is figyeljenek oda a környezetükre.

Az első szemeteskosarakat csütörtökön helyezik ki a Gólya utcában, Stadion utcában és a Vasile Goldiș utcában, a város utcai szemétgyűjtőinek többségét pedig az elkövetkező időszakban cserélik le, Sepsiszentgyörgy olyan utcáiba is kerül majd szemetes, ahol eddig nem volt.

Ön hogyan közlekedik? Használ kerékpárt?
2021.10.14

Felmérés készül a sepsiszentgyörgyiek közlekedési szokásairól

Zajlanak az útfelújítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön 
2021.10.14

Sepsiszentgyörgyön párhuzamosan több helyszínen is zajlanak különböző útfelújítási munkálatok.  

Önkéntes hobbivideóst keresünk!
2021.10.14

Egy olyan önkéntes hobbivideóst keresünk, aki megszeretné mérettetni tudását és megmutatni, milyen egy igazán ügyes munka. Ha magadra ismertél és szeretnéd te is megmutatni munkáidat, akkor jelentkezz!

Hétfőtől, október 18-tól lehet beadni a kérelmeket fűtéstámogatásra Sepsiszentgyörgyön
2021.10.14

Megemelték a támogatás felső határát az előző évekhez képest

Ifjúsági Iroda nyílik Sepsiszentgyörgyön
2021.10.12

Október 29-én kerül sor az Ifjúsági Iroda megnyitójára színes programok kíséretében