hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
A sepsiszentgyörgyi óvodák és bölcsödék nyitvatartása a nyári vakáció ideje alatt
2020.06.19

Június 22-től, hétfőtől újra kinyitnak az óvodák és a bölcsődék Sepsiszentgyörgyön. A legkisebbeket a nyári vakáció ideje alatt a Kós Károly utcai, az Ady Endre Általános Iskolához és a Gödri Ferenc Általános iskolához tartozó bölcsődékben fogadják, mindhárom intézmény augusztus végéig tart nyitva

A sepsiszentgyörgyi székhellyel rendelkező cégek igényelhetik a de minimis támogatást
2020.06.19

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalával partnerségben ebben az évben is meghirdette a sepsiszentgyörgyi székhelyű kis- és középvállalkozásoknak szóló de minimis támogatást. Idéntől bővült a program, így majdnem minden típusú költség elszámolható.

Péntektől, június 19-től nyílik az uszoda
2020.06.18

Június 19-én, pénteken reggel 9 órakor nyit a sepsiszentgyörgyi uszoda. A létesítménybe egyelőre kizárólag a hivatásos, leigazolt sportolók és a sportágba bevezető programok tanulói léphetnek be, a járvány alakulása, illetve a központi szinten hozott döntések függvényében a belépést a nagyközönség számára is lehetővé teszik.

A kisebb felújítási munkálatok is zajlanak Sepsiszentgyörgyön
2020.06.18

Zajlanak a kisebb felújítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön. A Sepsi Út-Építő vállalat munkatársai több helyszínen is dolgoznak városszerte.

Újra várják a kicsiket a sepsiszentgyörgyi önkormányzati bölcsődék
2020.06.17

Igény szerint, hétfőtől, június 22-től újra kinyitnak az önkormányzati bölcsődék Sepsiszentgyörgyön. A kicsiket a nyári vakáció ideje alatt a Kós Károly utcai, az Ady Endre Általános Iskolához és a Gödri Ferenc Általános iskolához tartozó bölcsődékben fogadják.

Látogatható a sugásfürdői kezelőközpont és fitneszterem
2020.06.15

Június 15-től, hétfőtől újra látogatható a kezelőközpont és a fitneszterem Sugásfürdőn. A látogatóknak kötelező betartaniuk az egészségügyi előírásokat a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében.

Nemzetközi rajz-, fotó- és mesepályázatot hirdet Sepsiszentgyörgy testvértelepülése, Kiskunhalas Önkormányzata és a Zöld-híd Egyesület
2020.06.12

Nemzetközi rajz-, fotó- és mesepályázatot hirdet Sepsiszentgyörgy testvértelepülése, Kiskunhalas Önkormányzata és a Zöld-híd Egyesület. A pályázat a kiskunhalasi és a testvérvárosi lakosok részére szól. Célja a testvérvárosi kapcsolatok erősítése mellett a lehetőségérzék fejlesztése, továbbá felhívni a fontosságot a lelki környezetre való odafigyelésre.

122 élelmiszercsomagot vittek házhoz az önkéntesek a járvány ideje alatt
2020.06.12

A márciusban bevezetett szükségállapot után, Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának kezdeményezésére, összefogtak a városban működő civil szervezetek, hogy a bevezetett szigorú korlátozások ideje alatt segíteni tudják az időseket.