hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
A sepsiszentgyörgyi lakosok közel 70 százaléka már befizette az épület és terület utáni adóját
2020.06.11

A Közpénzügyi Igazgatóság kimutatásai szerint, június 8-ig a sepsiszentgyörgyi lakosok közel 70 százaléka már befizette az egész éves terület és épület utáni adóját.

Életeket veszélyeztet
2020.06.09

Emberek életét, vagyonát veszélyezteti az a felelőtlen sepsiszentgyörgyi személy, aki parazsat ürít a süllyesztett konténerekbe.

Újraindul a kulturális élet Sepsiszentgyörgyön
2020.06.05

Lassan újraéled a kulturális élet Sepsiszentgyörgyön. A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében a város kulturális intézményei márciusban bezárták a kapuikat a közönség előtt és nagy részük az online térbe költözött.

Szabadidős létesítmények várják Sugásfürdőn a kikapcsolódni vágyókat
2020.06.04

Június 2-tól újra használható a szabadidős létesítmények egy része Sugásfürdőn. A kikapcsolódni vágyók kipróbálhatják a kalandparkot, a szabadtéri mászófalat, kibérelhetik a teniszpályát, ugyanakkor minigolfozni is lehet.

Újraindulnak a sugásfürdői szabadidős létesítmények
2020.05.31

Mindazok, akik igénybe vennék a sugásfürdői szabadidőközpont nyújtotta lehetőségeket, a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében be kell tartsák az érvényben lévő szabályozásokat.

Sepsiszentgyörgyön díjmentesen terjeszkedhetnek a közterületen lévő teraszok
2020.05.29

Ahhoz, hogy a teraszok asztalainak számát ne kelljen csökkenteni, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata ingyenesen biztosítja a távolságok betartásához szükséges területet.

Sokan igényelték a gyógyszerek házhoz szállítását Sepsiszentgyörgyön
2020.05.29

Június 1-től megszűnik az Önkormányzat által biztosított, a receptre felírt gyógyszerek kiváltására és haza szállítására vonatkozó szolgáltatás Sepsiszentgyörgyön.

Együttműködési szerződés Sepsiszentgyörgy gazdaságának fejlesztéséért
2020.05.28

Antal Árpád-András polgármester, közösen Kovászna Megye három, kiemelkedő gazdasági szervezetének képviselőivel, sajtótájékoztató keretében mutatta be a térség gazdasági fejlődését elősegítő együttműködési megállapodást