hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
Hosszabbított határidő a kedvezményes adófizetésre
2020.03.20

Meghosszabbítják az épület-, terület- és szállítóeszközök utáni adók és illetékek kifizetésének határidejét március 31-ről június 30-ra.

Segítünk az időseken Sepsiszentgyörgyön
2020.03.19

Alapélelmiszereket és higiéniai termékeket tartalmazó csomagokat lehet igényelni

Elbírálták a kulturális pályázatokat
2020.03.18

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa 2009-től minden évben meghirdeti a sport-, kulturális- és ifjúsági támogatásokra vonatkozó pályázati kiírásait, idén 120-an pályáztak kulturális tevékenységek megszervezésére, melyből 84-et kapnak támogatást.

Folytatódnak a munkálatok a Kós Károly utcában
2020.03.17

Folytatják a felújítási munkálatokat a Kós Károly utca harmadik szakaszán. A munkálatok utolsó szakaszában a Kós Károly utca és a Jókai Mór utca közötti útkereszteződés kerül lezárásra.

 Felfüggesztik a lakónegyedi parkolók bérbeadására vonatkozó liciteket
2020.03.17

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata különböző szigorító intézkedéseket vezetett be a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében, köztük a lakónegyedi parkolók bérbeadására vonatkozó licitek felfüggesztését is. Az intézkedések mindaddig érvényben lesznek, amíg a járványveszély tart.

Fertőtlenít a TEGA a koronavírus járvány megelőzése érdekében
2020.03.16

A koronavírust érintő legfontosabb információ, hogy a TEGA folyamatosan fertőtleníti az utcákat és minden játszóteret Sepsiszentgyörgyön: ahogy befejeződött a munka, kezdik elölről – egészen addig, ameddig a helyzet ezt indokolttá teszi.

Szigorító intézkedések az ügyfélfogadásban
2020.03.13

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata további, az ügyfélfogadással kapcsolatos szigorító intézkedéseket vezetett be a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében. Az intézkedések mindaddig érvényben lesznek, amíg a járványveszély tart.

 Vegyük komolyan! Helyi lépések a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében
2020.03.12

Mivel Romániában exponenciálisan nő a koronavírussal fertőzöttek száma, a vírus terjedésének megelőzése érdekében Sepsiszentgyörgy Önkormányzata különböző intézkedéseket vezetett be, amelyről Antal Árpád-András polgármester számolt be a március 12-én tartott sajtótájékoztatóján.