hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
Sepsiszentgyörgy Önkormányzata segíti a jövedelem nélkül maradt lakosokat
2020.03.31

A rendkívüli helyzet ideje alatt az önkormányzat segítséget nyújt mindazon nehéz helyzetbe került személyek számára, akik ezidáig valamilyen okból kifolyólag nem részesültek szociális segélyben, családi támogatásban. A rendkívüli állapot idejére  jövedelem nélkül maradt sepsiszentgyörgyi lakosoknak segít elkészíteni a segélyek megszerzéséhez szükséges iratcsomókat, hasznos információkkal látva el őket.

Nem állít ki számlákat a TEGA Rt. köztisztasági vállalat
2020.03.31

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet miatt a Tega Rt. köztisztasági vállalat felfüggeszti a számlázást.

A járvány idejére felfüggesztik a vízórák leolvasását
2020.03.30

A Közüzemek Rt. értesíti a lakókat, hogy a szükségállapot ideje alatt is folyamatosan szolgáltatja az ivóvizet és tisztítja a szennyvizet. Továbbá, a koronavírus-járványra való tekintettel, felfüggesztik a vízórák leolvasását a megye területén, a tömbházak és a magánházak esetében is.

Március 30-tól ingyenesen vehetőek igénybe a Multi-Trans járatai
2020.03.28

A Multi-Trans közszállítási vállalat március 30-tól hétköznaponként újraindítja reggeli és délutáni járatainak egy részét, az ingyenes szolgáltatás a rendkívüli helyzet végéig tart.

Érvényesek a régi típusú saját felelősségű nyilatkozatok is
2020.03.27

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata 50 000 darab saját felelősségű nyilatkozatot nyomtatott ki a lakók megsegítésére, amelyeket lépcsőházakban és üzletekben helyeztek el.

 

A Multi Trans újraindítja reggeli és délutáni járatainak egy részét
2020.03.27

A rendkívüli állapotra és a vállalkozásoktól beérkezett kérésekre való tekintettel a Multi-Trans közszállítási vállalat hétköznaponként újraindítja reggeli és délutáni sepsiszentgyörgyi járatainak egy részét, amely a munkahelyekre való könnyebb eljutást szolgálja. Annak érdekében, hogy a közszállítás biztonságban történhessen, az autóbuszokat egy erre szakosodott cég rendszeresen fogja fertőtleníteni.

Megvannak Sepsiszentgyörgy legsportosabb osztályai
2020.03.27

A Diákok éve keretében zajló bajnokság iskolai szakasza azonban még februárban véget ért, a diákok pedig hősiesen küzdöttek. A megszerzett pontok összesítse után kiderült, melyek a legsportosabb középiskolai osztályok a városban.

A családorvosokat is segíti Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
2020.03.27

A helyi önkormányzat egészségügyi maszkokat, felület- és kézfertőtlenítőt rendelt minden sepsiszentgyörgyi családorvosnak.