hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
A Multi-Trans a megszokott program szerint újraindítja járatait
2020.05.27

Az utasok a márciusi bérleteiket június 9-ig még használhatják, addig beszerezve a júniusi bérleteiket a megszokott munkapontokon.

Június 30-ig lehet igényelni szociális lakásokat Sepsiszentgyörgyön
2020.05.27

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Közösségi Támogatási Igazgatósága felhívja a lakosok figyelmét, hogy június 30-ig lehet benyújtani a Sepsiszentgyörgy területén lévő szociális lakásokra vonatkozó kérelmeket.

 Zajlanak az útfestési munkálatok Sepsiszentgyörgyön
2020.05.26

Az időjárási körülmények függvényében a Sepsi Út-Építő vállalat május első felétől kezdődően Sepsiszentgyörgy átjáróinak festésén dolgozik.

Egy újabb haszonbérleti szerződést írtak alá a szépmezői ipari parkban
2020.05.26

Egy egészségügyi hulladék semlegesítésére szakosodott cég közel 3,7 millió lejt fektet be és körülbelül 12 új munkahelyet teremt

Áttekintő az útfelújítási munkálatok típusairól
2020.05.25

Antal Árpád polgármester részletezte a különböző útjavítási munkálatok időtartambeli különbségeit.

 

Többfunkciós térrel egészül ki Sepsiszentgyörgy Főtere
2020.05.25

Hat hónap múlva befejezik Sepsiszentgyörgy Főterének térrendezését, a Kovászna Megye Tanácsa előtti részt multifunkcionális térré alakítják majd át. A közel 3 millió lej értékű beruházás munkakezdési parancsát jövő hét elején adják ki. 

A sepsiszentgyörgyi cégek online is fizethetik az adókat és illetékeket
2020.05.25

A jogi személyek online is kifizethetik a kiszabott helyi adókat és illetékeket, ugyanis a cégeknek is elérhetővé tették ezt a szolgáltatást a www.ghiseul.ro felületen.

Sugásfürdő, Sepsiszentgyörgy kincset érő üdülőtelepe
2020.05.20

A kijárási tilalom feloldásával lassan visszatérhetünk régi életvitelünkhöz és a nyár beköszöntével újra felfedezhetjük a természetet. Sugásfürdő a túrázók, szaladók, kerékpározók, kirándulók és borvízszerető emberek közkedvelt helye, az üdülőtelep nyújtotta lehetőségekről egy rövid áttekintőt ajánlunk.