hu
 
Szerda, 2024. Július 31.
Pályázatíró munkatársakat keres a Polgármesteri Hivatal
2016.10.11

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Pályázati- és Programirodája versenyvizsgát hirdet 2 szakfelügyelői, szerződéses állás betöltésére. A versenyvizsgán való részvétel kötelező feltételei közé tartozik a felsőfokú végzettség, egy év szakirányú régiség és az angol nyelv középszintű ismerete.

A Pályázati- és Programiroda foglalkozik az önkormányzat saját pályázataival, a forráskereséstől a projektfejlesztésen és pályázatíráson keresztül a megvalósítás, monitoring és elszámolás tevékenységéig. Az önkormányzat számos területen fejleszt és valósít meg projekteket, kulturális, szociális, oktatási vagy infrastrukturális területen, mindezt országos, külföldi vagy Európai Uniós forrásokból.

 Két betöltendő állás a Lakossági Nyilvántartó Irodában
2016.10.11

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Lakossági Nyilvántartó Irodája versenyvizsgát hirdet két megüresedett állás betöltésére. A kezdő szakmai fokozatú tanácsosi állás betöltéséhez szükséges kötelező feltétel az egyetemi végzettség és legkevesebb 1 év régiség és a fő szakmai fokozatú előadó pozíció betöltéséhez középfokú végzettség és 9 év régiség szükséges.

Önkormányzati kommunikációhoz és projektek koordinálásához keres munkatársakat Sepsiszentgyörgy önkormányzata
2016.10.10

A Polgármesteri Hivatal Tömegtájékoztatási irodája koordinálja az önkormányzat kommunikációját, ugyanakkor a város arculatát építő programok lebonyolításában is részt vesz. Ennek fényében olyan munkatársakat keresnek, akik könnyen és örömmel kommunikálnak, jó kifejezőkészséggel bírnak, élvezik és érdekli őket a rendezvényszervezés, valamint otthonosan mozognak a tömegkommunikáció és a közösségi média világában és jó szövegíró készséggel rendelkeznek.

Regionális Operatív Program: Újra pályázhatunk tömbházszigetelésre
2016.10.10

Sepsiszentgyörgyön immár nem kormányprogramként, hanem uniós pályázatként lehet pályázni a hőszigetelési programban való részvételért.

A Központi Fejlesztési Ügynökséghez 2016. november 16-ig leadható pályázatoknak magában kell foglalniuk az igénylő lakótársulások tömbházainak hőszigetelésére vonatkozó beruházási munkálatok kivitelezési tervét (DALI) is. Bár a rövid határidő miatt korlátozott azok száma, akik részt vehetnek a jelenlegi programban, Tóth Birtan Csaba alpolgármester szerint az uniós források nem merülnek ki a mostani pályázással, így várhatóan lesz egy újabb pályázati kiírás azok számára, akik most nem tudtak pályázni.

A neheze már lejárt! Ütemesen haladnak a Kós Károly és a Gyöngyvirág utcai korszerűsítési munkálatok
2016.10.06

Bár a 2016. június 27-től elkezdett Gyöngyvirág utca felújítására az önkormányzat 2 éves szerződést kötött a kivitelezővel, az előrehaladott munkálatoknak köszönhetően a korszerűsítést sokkal korábban befejezik.A Kós Károly utcában már az előző évben megtörtént a régi gázvezetékek seréje. Ez jelentette és jelenti a munka egyik kiemelkedő, de kevésbé látványos részét.

Az ügyfélfogadó irodába keres munkatársat Sepsiszentgyörgy önkormányzata
2016.10.05

Az Ügyfélszolgálati iroda a Polgármesteri Hivatal “arca”, gyakran a lakók első találkozóhelye az önkormányzattal. Ebből kifolyólag az iroda jó kommunikációs készséggel bíró, kedves, türelmes emberek jelentkezését várja, akik szívesen vállalják a közvetítő szerepét az ügyintézésben, segítséget nyújtanak a lakóknak a hivatali rendszerekben való eligazodásban. 

 Ingyenes telekkönyvezési lehetőség Sepsiszentgyörgy önkormányzatánál
2016.10.04

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala köztudomásra hozza, hogy Sepsiszentgyörgy részt vesz a 2015–2023-as Kataszteri és Telekkönyvi Programban. A program lehetőséget biztosít a kültelkek ingyenes telekkönyvi bejegyzésére, Sepsiszentgyörgyön ez a Szépmezőn található 250, 259 és 265-ös számú dűlőben lévő parcellákra érvényes.

Főhajtás az aradi vértanúk emléke előtt
2016.10.04

Az aradi vértanúkra emlékeznek Sepsiszentgyörgyön október 6-án, csütörtökön 16 órától a Bod Péter Megyei Könyvtár mögötti téren, az aradi tizenhármak emlékére felállított kopjafáknál. A Székely Mikó Kollégium diákjai Szemből, halál címmel mutatnak be irodalmi összeállítást, majd ünnepi beszédet mond Benkő Erika, a Mikó Imre Jogvédő Szolgálat vezetője, megyei tanácsos és Dr. Latorcai János, a Magyar Országgyűlés alelnöke.