hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.
Pihenőszabadság miatt szünetel a kutyaszámlálás Sepsiszentgyörgyön
2017.08.11

Tekintettel a nyári pihenőszabadságokra a kutyaösszeírás augusztus második hetétől egészen augusztus 22-ig szünetel.

Újabb utcákat és egy iskolát újítanak fel kormánypénzből Sepsiszentgyörgyön
2017.08.07

Sepsiszentgyörgy önkormányzata sikeresen pályázott kilenc utca és egy iskola felújítására, az utcák egy részében már zajlanak a munkálatok. A Fejlesztési Minisztérium elfogadta azt az infrastrukturális pályázatot, amely 9 sepsiszentgyörgyi utca felújítását és a Mikes Kelemen Elméleti Líceum főépületének felújítását tartalmazza a 2017-es évre.

Útlezárások Székelyföld Kerékpáros Körversenye sepsiszentgyörgyi szakasza alatt
2017.08.07

Székelyföld Kerékpáros Körversenye XI. kiadásának hivatalos megnyitójára, a csapatok bemutatkozására és az 5,3 km-es prológra Sepsiszentgyörgy utcáin kerül sor augusztus 9-én, szerda délután 18.00 és 21.00 óra között.

Mostantól a Tega működteti a városi közös temetőt
2017.08.02

2017. június 14-én a Helyi Tanács elfogadta azt a határozatot, amelynek értelmében Sepsiszentgyörgy Önkormányzata átruházza a Vár utcai köztemető működtetését a Tega Rt. hulladékgazdálkodási és köztisztasági vállalatra.

Idén első alkalommal Sepsiszentgyörgyről indul Székelyföld Kerékpáros Körversenye
2017.08.01

Formabontónak ígérkezik a tizenegyedik alkalommal megszervezett Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelyet 2007-ben indítottak útjára Csíkszereda városvezetése és a helyi kerékpáros klub (a Tusnad Cycling Team) kezdeményezésére azzal a céllal, hogy versenylehetőséget teremtsenek a sportág képviselői számára, de egyben a kerékpársport és a régió szépségeit is népszerűsítsék.

Vonzó karrier lesz az önkormányzati munka!
2017.08.01

Júliustól megnő az önkormányzati alkalmazottak fizetése. A Helyi Tanács július 27-én elfogadta azt a határozatot, amelynek értelmében az önkormányzat egy új, kedvező bérezési rendszert alakít ki az alkalmazottai számára.

 

Kézdivásárhely a Székely Vágta győztese
2017.07.17

Berde Lóránd egyszer azt nyilatkozta, hogy meg akarja nyerni a Székely Vágtát. Nos, úgy látszik, akarata és álma teljesült, Anci lova nyergében meghozta a győzelmet Kézdivásárhely számára. Az udvarterek városa ezzel először nyert Székely Vágtát. Második helyen végzett Tóth Barna My Missionnel Mikóújfalu számára, harmadik lett a nyujtódi Ugron Attila Csillag hátán.

Július 14-én, pénteken rajtol a Székely Vágta
2017.07.07

Színes programok kísérik a pénteken, július 14-én rajtoló idei Székely Vágtát, a Budapesti Nemzeti Vágta Sepsiszentgyörgyi előfutamát.