hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.
Adóügyi tanácsadással bővült a Közpénzügyi Igazgatóság szolgáltatása
2017.10.03

Az ügyintézési idő, a hosszas sorban állás és várakozás lerövidítése a célja annak a szeptember elsejétől érvénybe lépett szolgáltatásnak, amely révén a sepsiszentgyörgyi Közpénzügyi Igazgatóság külön ügyféltanácsadásra tart fent egy ablakot.
 

Közmeghallgatás Sepsiszentgyörgy fenntartható városi mobilitási tervének jóváhagyásáról
2017.09.28

Az 52/2003. számú, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó, újraközölt törvény értelmében Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala 2017. október 3-án 17 órai kezdettel közmeghallgatást tart a városháza gyűléstermében Sepsiszentgyörgy municípium fenntartható városi mobilitási tervének jóváhagyásáról szóló határozattervezet kapcsán.

Őszi Vásár 2017 – Felhívás őstermelők, kézművesek és közélelmezési egységek számára
2017.09.25

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház 2017. október 14-15. között a Szabadság téren megrendezett Őszi Vásárra környékbeli őstermelők, népi hagyományokat őrző kézművesek, népi mesterek és közélelmezési egységek jelentkezését várja.

Hosszabb ügyfélfogadási program Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalában
2017.09.19

Sepsiszentgyörgy önkormányzata szeptember elejétől meghosszabbította ügyfélfogadási programját annak érdekében, hogy a városlakók munkaidejükön kívül is tudjanak ügyintézéssel foglalkozni. Az önkormányzat célja a hivatali munka hatékonyságának növelése, az erre irányuló intézkedések közül kiemelten fontos az ügyfélszolgálati program változása.

II. Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál –  Nem csak gyerekeknek!
2017.09.19

Szeptember 25-30 között a sepsiszentgyörgyi Tipe Tupa Egyesület szervezésében zajlik a II. Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál, amely a népmesék népszerűsítését, bejárását, a bennük rejlő évszázadokon át hagyományozódott életbölcselet, tapasztalatok, üzenetek kibontását  megértését, gyakorlatba ültetését tűzte ki céljául.

Európai Mobilitási Hét a Cycle to Work Sepsi csapatával
2017.09.18

Ma reggel, a sepsiszentgyörgyi Szimplában nyitották meg a Cycle to Work Sepsi mozgalom kezdeményezői az Európai Mobilitási Hétre időzített rendezvényüket. A péntekig tartó esemény alatt bringakölcsönző akció és biciklis felvonulás is lesz, és a már megszokott módon ingyen tea, kávé és zsíros kenyér várja mindazokat, akik e hétre is a biciklit részesítik előnyben az autózással szemben.

Ezüst Akadémia Oktatási Program indul Sepsiszentgyörgyön
2017.09.18

A Sapientia EMTE Csíkszeredai Kara a nagy sikerre való tekintettel Csíkszereda és Kézdivásárhely után a 2017/2018-as tanévben elindítja az Ezüst Akadémia Oktatási Programját 50 év fölöttiek számára Sepsiszentgyörgyön is. A sepsiszentgyörgyi program támogatója a Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, valamint a Kónya Ádám Művelődési Ház

Véget ért a kutyaszámlálás a sepsiszentgyörgyi magánházaknál
2017.09.15

A  TEGA Rt. szépmezői kutyamenhelyének személyzete és a helyi rendőrség  munkatársai befejezték kutyaszámláló terepszemléjüket Sepsiszentgyörgy magánházainál. A terepszemle során összesen 3.123 házat kerestek fel, amelyből 2.060 otthonban 2.166 kutyát számoltak össze.