hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
Hűsítő párakapu Sepsiszentgyörgy Főterén
2020.08.18

A nyári ruhába öltöztetett #SEPSI mellé párakapu is került, még inkább fokozva az oázis hangulatát, így kellemesebb lehet egy séta a fullasztó nyári napokon.

A közvilágítási hálózat fejlesztése Sepsiszentgyörgyön
2020.08.13

Az elmúlt évek során a közvilágítási hálózatot érintő jelentős fejlesztésekre került sor Sepsiszentgyörgyön, erről számolt be Antal Árpád-András polgármester sajtótájékoztató keretben.

15 millió lejes gazdaságélénkítő program indul a kis- és középvállalkozások részére Sepsiszentgyörgyön
2020.08.10

Antal Árpád-András, Sepsiszentgyörgy polgármestere és Édler András, a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke sajtótájékoztató keretében mutatták be a sepsiszentgyörgyi kis és középvállalkozások támogatását szolgáló, 15 millió lej összértékű gazdaságélénkítő programcsomagot.

Jelentkezz gyakornoknak Sepsiszentgyörgy Önkormányzatához!
2020.08.06

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata gyakornoki programot hirdet egyetemisták számára. Főként azon egyetemisták jelentkezését várják, akik nemcsak gyakorlati tapasztalatot szereznének, hanem szívesen segítenék az Önkormányzat munkáját és a következő tanév során online oktatásban részesülnek, így a városban maradnak.

Sepsiszentgyörgyön augusztus 6-tól, csütörtöktől kötelező a védőmaszk viselete egyes szabadtéri közterületeken
2020.08.05

Sepsiszentgyörgyön augusztus 6-tól, csütörtöktől kötelező a védőmaszk viselete egyes szabadtéri közterületeken

Látássérültek segítése céljából szereltek tapintható burkolati jeleket a sepsiszentgyörgyi gyalogátkelőhelyekhez
2020.08.05

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának Városgazdálkodási Igazgatósága befejezte a látássérültek segítését hivatott tapintható burkolati jelek elhelyezését a városközpont több gyalogátkelőhelyéhez.

Információk, amiket tudni kell a gyermeknevelési szabadságról és a gyermekpénzről
2020.08.04

A gyermeknevelési szabadságra jogosultak a Szociális Támogatási Igazgatóságnál igényelhetik a támogatást. Összegyűjtöttük azokra a kérdésekre a válaszokat, amelyek e szabadságra jogosultakban merülhetnek fel.

Közel 70 pályázó közül választották ki Sepsiszentgyörgy legszebb lakónegyedi zöldövezetét, erkélyét és kapu elejét
2020.08.04

Közel 70 pályázó közül választották ki Sepsiszentgyörgy legszebb lakónegyedi zöldövezetét, erkélyét és kapu elejét. Múlt héten zárult a helyszínek elbírálása