hu
 
Vasárnap, 2024. Augusztus 04.
Zajlanak a sepsiszentgyörgyi tanintézmények felújítási munkálatai
2021.04.22

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata jelentős összeget fordít az oktatási infrastruktúra minőségének javítására, a bölcsődék, óvodák és iskolák fejlesztésére és felújítására.

Szent György napi áldás és Pro Urbe díjátadás
2021.04.21

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Kónya Ádám Művelődési Ház Szent György napi áldással és Pro Urbe díjátadással ünnepel április 24-én, szombaton 16 órai kezdettel a  Krisztus Király római katolikus templomban. Az eseményen közreműködnek Szőcs Botond zongoraművész és meghívottai, az áldást Ft. Dávid György plébános mondja.

A mi városunk, a mi felelősségünk! Tavaszi nagytakarítás a Föld napján
2021.04.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata egész évben különös figyelmet szentel a város parkjainak, zöldövezeteinek és közterületeinek a karbantartására. A Föld napja alkalmából tavaszi nagytakarításra kéri fel a lakókat, hogy ők is járuljanak hozzá a környezetük tisztán tartásához.

Beruházások a sepsiszentgyörgyi Helyi Rendőrség felszereltségének és infrastruktúrájának fejlesztése érdekében
2021.04.16

A mi városunk, a mi felelősségünk! tematikus sajtótájékoztató sorozat keretében Antal Árpád-András, Sepsiszentgyörgy polgármestere és Hadnagy István, a Helyi Rendőrség vezetője ismertették a közbiztonság mértékének a növekedését a megyeszékhelyen és a Helyi Rendőrség felszereltségének fejlesztésére vonatkozó terveket.

István, a király Székelyföldi Nagyprodukció: újabb szereplők mutatkoztak be
2021.04.16

A szervezők, egy hónappal az első sajtóbemutató után, újabb szereplőket mutattak be, akik nagy izgalommal várják, hogy katakterük bőrébe bújhassanak.

Májusban kezdik kiosztani a tejport a kismamáknak
2021.04.15

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának közvetítői szerepe van a tejpor támogatási program lebonyolításában

Befejeződtek a Személyi Nyilvántartó Osztály felújítási munkálatai
2021.04.13

Megújult épületben folytatja munkáját Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Személyi Nyilvántartó Osztálya, a Dózsa György utca 14-es szám alatt.

Kilyén és Szotyor lakosai április 14-től vehetik át az igényelt gyümölcsfacsemetéket
2021.04.12

Szerdán, április 14-én, reggel 9-órától kezdődően a kilyéni és a szotyori lakosok a Városi Kertészet székhelyén (Árkosi út 22. szám) vehetik át az általuk igényelt gyümölcsfacsemetéket.