hu
 
Vasárnap, 2024. Augusztus 04.
Gyümölcsfacsemetéket igényelhetnek a kilyéni és szotyori lakosok
2021.03.25

A Háromszéki Közösségi Alapítvány közösen Sepsiszentgyörgy Önkormányzatával 800 darab gyümölcsfacsemetét oszt szét a kilyéni és szotyori lakosok között.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata számos fejlesztési programot indít a lakónegyedekben
2021.03.24

Újabb tematikus sajtótájékoztatóra került sor A mi városunk, a mi felelősségünk! sorozat  keretében Antal Árpád-András polgármester, Tóth-Birtan Csaba alpolgármester, Magyarósi Imola és Zsigmond József önkormányzati képviselők jelenlétével.

Sepsiszentgyörgy lakásvagyonának rövid ismertetője
2021.03.24

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának lakásvagyonához tartoznak az állami alapból épített lakások, az Országos Lakásügynökség (ANL) által épített lakások, a szociális lakások, a szolgálati- és szükséglakások, valamint a Gyere haza program keretében igényelhető területek.

Március 31-ig szükséges a nem lakásrendeltetésű ingatlanokat újra felértékeltetni
2021.03.23

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Közpénzügyi Igazgatósága felhívja a figyelmet, hogy ötévente kötelező újra felértékeltetni a nem lakásrendeltetésű ingatlanokat.

 

Vörös forgatókönyv lépett érvénybe Sepsiszentgyörgyön
2021.03.22

Március 23-tól bezárnak a kulturális intézmények, valamint a vendéglők és bárok belső terei. Az utóbbi időszakban Sepsiszentgyörgyön is növekedett a koronavírusos megbetegedések aránya, így meghaladta a 3-at az ezer lakosra jutó igazolt fertőzések száma.

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálati irodájában is befizethető az illetékek egy része
2021.03.22

Az ügyfélszolgálati irodában a kifizetéseket hétköznapokon 8:30 és 15:00 óra közötti lehet eszközölni készpénzzel vagy bankkártyával.

Egészségügyi és mentális egészségfejlesztési programok indulnak Sepsiszentgyörgyön
2021.03.22

Sajtótájékoztató keretében mutatták be Antal Árpád-András polgármester és Kondor Ágota önkormányzati képviselő azokat az egészség- és mentális egészségfejlesztésre vonatkozó programokat, amelyeket Sepsiszentgyörgy Önkormányzata is támogat.

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa magyar látássérült oktatási központ létesítését támogatja
2021.03.19

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának RMDSZ frakciója 5 000 lejjel támogatja az Erdélyi Magyar Látássérültekért Egyesület által kezdeményezett magyar tannyelvű oktatási központ felépítését.