hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.
Új munkatársat keres a Helyi Közigazgatási iroda
2017.04.20

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Helyi Közigazgatási irodája Vezető fő szakmai fokozatú tanácsos megnevezésű állás betöltésére ír ki versenyvizsgát. A köztisztviselői állásra való jelentkezéshez felsőfokú végzettség, legkevesebb 5 év szakirányú régiség és egy hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete szükséges.

Németh Zsolt Hitünkből értékek következnek című könyvét mutatja be Sepsiszentgyörgyön
2017.04.20

Április 21-én, pénteken, délelőtt 11 órától Németh Zsolt Hitünkből értékek következnek című könyvének bemutatójára kerül sor Sepsiszentgyörgyön, a Tein teaházban.

Vigyázzunk a környezetünkre!
2017.04.13

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala kéri a lakókat, hogy óvják környezetünket, és vigyázzanak a levegő tisztaságára, legyen Sepsiszentgyörgy a legtisztább levegőjű város.

Végrehajtó igazgatót keres Sepsiszentgyörgy önkormányzata!
2017.04.12

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala új igazgatóságot hozott létre azzal a szándékkal, hogy a közterületek és közüzemek megfelelő működésének nagyobb figyelmet tudjon szentelni, valamint a felmerülő problémákat gyorsabban és hatékonyabban tudja megoldani.

Megszűnik a Székely Mikó Kollégium és a Péter Pista/Amigo üzlet közötti gyalogátjáró
2017.04.11

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a Gróf Mikó Imre utca Erzsébet parki végénél további zöldövezetek kialakítását tervezi. Az újonnan “zöldesített” szakasz a Székely Mikó Kollégium sarkánál található átjárótól kezdődik majd és a most felfestett, autós forgalom elől elzárt útszakaszon keresztül a járdatestig fog tartani.

Már lehet jegyeket venni a Szent György napok kulturális hetének előadásaira
2017.04.06

Végleges a Szent György Napok kulturális hetének programja, elindult a szentgyorgynapok.ro honlap és megkezdték a jegyárusítást is, jelentette be Knop Ildikó programkoordinátor keddi sajtótájékoztatóján. A bábszínházi kínálatot Péter Orsolya, a Cimborák Bábszínház vezetője ismertette.

Orange szerda már a sepsiszentgyörgyi Művész Moziban is!
2017.04.04

Április 5-től indul az Orange szerda a Művész Mozi by Cityplexben. Románia több nagyvárosához hasonlóan mától Sepsiszentgyörgy is csatlakozik a kampányhoz, amelynek lényege, hogy szerdánként a nézők két mozijegyet kapnak egy áráért.

Virágba borult Sepsiszentgyörgy
2017.03.29

Bizonyára láttuk, hogy városunk füves területeit, a parkot, több járdaszigetet ellepték a színesebbnél színesebb virágok, hamarosan pedig a piros muskátlik is elfoglalják helyüket a belvárosba vezető oszlopokon függő virágtartókban.