hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.
Ünnepélyesen átadták a sepsikilyéni unitárius templomban feltárt Szent László-freskókat
2017.05.17

Ünnepi program keretében adták át ma, 2017. május 17-én a sepsikilyéni unitárius templom gótikus falfestményeit, amelyek lovagkirályunknak, Szent Lászlónak a legendáját jelenítik meg.

Betöltésre váró állások a Közpénzügyi Igazgatóságnál
2017.05.11

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát hirdet a Közpénzügyi Igazgatóságnál lévő végrehajtó köztisztviselői állások betöltésére.
Két iroda keres 2 új munkatársat, a következő felosztásban: az Adókivetési, Megállapítási, Ellenőrző Iroda magánszemélyekkel foglalkozó egysége Fő szakmai fokozatú tanácsos állásra keres munkatársat, a Pénzügyi Ellenőrző Iroda pedig Kezdő szakmai fokozatú tanácsost alkalmazna.

A Plugor Sándor Művészeti Líceum klasszikus koncertje
2017.05.08

Május 12-én, pénteken 19 órától újabb klasszikus zene koncertre kerül sor a Tamási Áron Színházban. Ezúttal a Plugor Sándor Művészeti Líceum diákjait hallgathatja meg a zenekedvelő közönség. Az est folyamán a DoReMi Kicsinyek kórusa, a Reménység Gyerekzenekar, a Campanella Gyerekkórus, a Marziale Ifjúsági Fúvószenekar, a Szerenád Ifjúsági Kamarazenekar és az Eufónia Ifjúsági Kamarakórus fog szerepelni.

Sepsiszentgyörgyön koncertezik a  Liszt Ferenc Kamarazenekar
2017.05.05

Kiemelkedő zenei eseményre kerül sor Sepsiszentgyörgyön, hiszen május 8-án este a budapesti Liszt Ferenc Kamarazenekar  vendégszerepel  a Tamási Áron Színházban.
A kivételes zenei esemény este 19 órától kezdődik a Tamási Áron Színház nagytermében.

 

Közlemény - A Kónya Ádám Művelődési Ház végső menedzseri tevékenységi beszámolója
2017.04.24

A Kónya Ádám Művelődési Ház menedzserének végső tevékenységi kiértékelésének megszervezését és lebonyolítását  szabályzó 2017/26-os tanácshatározat értelmében Sepsiszentgyörgy Önkormányzata ezennel közzé teszi a leadott menedzseri tevékenységi beszámolót, illetve annak a kiértékeléskor kapott végső jegyét.

 Szent György-napi útlezárás
2017.04.24

A Szent György Napok előkészületei miatt április 26-án, szerda reggel 7 órától lezárják a Szabaság tér Lábasház előtt szakaszát, a Gróf Mikó Imre utcát, a Gödri Ferenc utca Balázs Márton utca és a Gróf Mikó Imre utca közötti szakaszát, a Pótsa József utcát, a Jozef Bem utca Sugás áruház körüli szakaszát, az 1918. December 1. utca Nicolae Bălcescu és Olt utca közötti szakaszát.

Sepsiszentgyörgy autós forgalmának átszervezésében a minőségi életvitelnek kulcsszerepe van
2017.04.20

Köztudott, hogy Sepsiszentgyörgy új főterének kialakításával együtt járt a városi forgalom átszervezése. Ezt az újraszerevezést szakemberekkel történt konzultáció során fogadta el az önkormányzat, azonban érzékelhetően időbe telik, amíg a városlakók megszokják az új forgalmi rendet.

Munkatársat keres a Fejlesztési, Befektetési Iroda
2017.04.20

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát hirdet a Fejlesztési, Befektetési Irodában levő végrehajtó köztisztviselői állások betöltésére. Mindkét állás megnevezése Kezdő szakmai fokozatú tanácsos, és betöltésükhöz a következő feltételek szükségesek: felsőfokú műszaki végzettség és egy hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete.