hu
 
Péntek, 2024. Augusztus 02.
Csütörtökön lép érvénybe a Sugás áruház körüli forgalomváltozás
2018.11.12

A Tavaszi Sándor utca a Jysk áruház felől a központ felé egyirányúvá válik. Javasoljuk a gépjárművezetőknek, hogy figyeljenek az új közlekedési táblákra mindaddig, amíg megszokják az új forgalmi rendet.

Idén is igényelhető a fűtéstámogatás
2018.11.06

Az előző évekhez hasonlóan, idén télen is részesülhetnek fűtéstámogatásban az alacsony jövedelemmel rendelkező személyek. A kéréseket a Közösségi Támogatás Igazgatóságának székhelyén kell leadni.

Hazacsábítanák a külföldre kivándorolt fiatalokat
2018.11.05

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata helyi intézményvezetőkkel közösen tartott migrációs fórum keretében mutatta be a YOUMIG - A fiatalok nemzetközi vándorlásának hatásai – intézményi eszköztár és együttműködési csatornák fejlesztése elnevezésű nemzetközi projektet, mely által a külföldre kivándorolt fiatalok hazatérését ösztönöznék.

 Szigorítások a lakónegyedi garázsok használatát illetően
2018.10.31

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a város közterületén garázzsal rendelkező lakók figyelmét, hogy 2018. november 30-ig közölniük kell az építményben parkoló autó rendszámát Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalával.

Aszfaltozás a Vasile Goldiș utcában
2018.10.30

Szerdától, október 31-től péntek estig, november 2-ig, aszfaltozási munkálatokra kerül sor a Vasile Goldiș utcában, a Kovászna Megyei Egészségbiztosító Pénztár épülete mögötti részen.

Folytatódnak az útfestési munkálatok Sepsiszentgyörgyön
2018.10.30

Október 31-én folytatódnak az útfestési munkálatok Sepsiszentgyörgyön, az elkövetkező napokban a Városi Kertészet munkatársai a gyalogátjárók újrafestésén dolgoznak.

Végéhez közelednek az idei útjavítási munkálatok
2018.10.26

Városszerte több utcában is dolgoznak a munkások, a tervek szerint az utcák mindegyikét, még a tél előtt megnyitják az autós forgalom számára.

Parkolási tilalom a Tavaszy Sándor utcában
2018.10.26

Hétfőn, október 29-én aszfaltozási munkálatokra kerül sor a Tavaszy Sándor utcában, a Jysk üzlet bejáratával szemben található parkolóban.