hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.

A teraszok a működési engedélyben meghatározott program szerint tarthatnak nyitva Sepsiszentgyörgyön

2020.08.19

A játszóterek viszont továbbra is zárva maradnak a vészhelyzet ideje alatt

A felmerülő kérdések megválaszolása érdekében, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata pontosításokat közöl a játszóterek használata és a vendéglátóipari egységek teraszainak nyitvatartását illetően.

A központilag meghozott döntések értelmében, valamint a vészhelyzet meghosszabbítását is figyelembe véve, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata úgy véli, hogy jelen pillanatban nincs egyetlen érvényben lévő határozat sem a városban működő teraszok nyitvatartására vonatkozóan. Ennek értelmében a városban működő vendéglátóipari egységek teraszai a működési engedélyben meghatározott program szerint tarthatnak nyitva.

A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében, az Önkormányzat arra kéri a teraszok működtetőit, hogy továbbra is tartsák be a kötelező, a fertőtlenítésre és a távolság betartására vonatkozó intézkedéseket, úgy a vendégek, mint az alkalmazottak egészségének megőrzése miatt.

A játszóterek továbbra is zárva maradnak a vészhelyzet ideje alatt, az országos szinten meghozott határozatok értelmében. Az Önkormányzat arra kéri a lakókat, hogy vegyék figyelembe a szabályozásokat és ebben az időszakban ne használják a játszótereket.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.