hu
 
Péntek, 2024. Augusztus 02.
Szlovéniai tanulmányúton vettek részt Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának képviselői
2018.11.28

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának képviselői a YOUMIG - A fiatalok nemzetközi vándorlásának hatásai – intézményi eszköztár és együttműködési csatornák fejlesztése elnevezésű nemzetközi projekt keretében két napos tanulmányúton vettek részt a szlovéniai Mariborban.

Hallgatói ösztöndíjas diákoknak szerveztek konferenciát
2018.11.27

Nyolc végzős diák mutatta be dolgozatát a Sepsiszentgyörgy Önkormányzata által szervezett hallgatói ösztöndíjasok konferenciáján. Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának jövő évi ösztöndíjkiírására december folyamán kerül sor.

A Helyi Tanács elfogadta a városi stadion önkormányzati kezelésbe vételét kezdeményező határozattervezetet
2018.11.27

A 2018. november 26-án tartott rendkívüli tanácsülésen Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa elfogadta azt a határozattervezetet, amelynek alapján lehet elkészíteni azt a kormányhatározat tervezet, amely lehetővé teszi a városi stadion önkormányzati kezelésbe kerülését.

A városi stadion „barakkja”, még egy ok arra, hogy a stadion átkerüljön Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának kezelésébe
2018.11.25

Ahogy az a romániai labdarúgás színpadán elő szokott fordulni, sok esetben magának a teljesítménynek a mediatizálása háttérbe szorul a bulvár jellegű tartalommal szemben.

 

Adventi gyertyagyújtás Sepsiszentgyörgy Főtéren
2018.11.23

Az immár hagyományossá vált adventi ünnepségre és az óriási adventi koszorú állítására idén kilencedik alkalommal kerül sor. Az eseményre a szervezők december 2-án, 19:30-tól várják a városlakókat a Főtéren.

Míg az idő engedi, zajlanak az útjavítási munkálatok a városban
2018.11.22

Nemrég új helyszínen, a Benedek Elek utca tömbházak felőli részén kezdték el a járda javítását az önkormányzat munkatársai, ha az idő engedi még az idén rákerül az aszfaltréteg a járdára.

Új, kétnyelvű irányító táblákat helyeztek ki az Oltmező utcába és a Păiuș Dávid hadnagy utcába
2018.11.22

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala új, kétnyelvű  irányító táblákat helyezett ki az Oltmező utcába és a Păiuș Dávid hadnagy utcába, a főút mentén.

A Polgármesteri Hivatal a munkaidőn kívül is a lakók rendelkezésére áll!
2018.11.15

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata több, mint egy éve meghosszabbított ügyfélfogadási programmal dolgozik, azonban kevesen élnek a délutáni ügyintézés lehetőségével.