hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
A Helyi Tanács 2,8 millió lejt különített el a koronavírus megfékezésére
2020.04.06

Április 3-án, pénteken került sor a Helyi Tanács első virtuális tanácsülésére, amelyen 34 napirendi pontról szavaztak, köztük Sepsiszentgyörgy összesített költségvetésének módosításáról is – számolt be Antal Árpád-András polgármester április 6-i online sajtótájékoztatóján.

Zajlik az önkormányzat és a TEGA közös lomtalanítási kampánya
2020.04.03

Március végén Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a TEGA köztisztasági vállalattal közösen, a szükségállapotra való tekintettel, lomtalanítási kampányt indított, melynek célja az idők folyamán felhalmozott felesleges tárgyak ingyenes elszállítása.

Kezdik a koronavírus tesztelésre alkalmas laboratórium kialakítását
2020.04.03

Módosították és átszervezték a megyei kórház költségvetését, ugyanakkor a családorvosok védelmét szolgáló programot kezdeményezett Kovászna Megye Tanácsa csütörtöki ülésén.

Felhívás a közbiztonság érdekében
2020.04.03

Az Önkormányzat arra kéri a lakókat, hogy amennyiben bűncselekmény áldozatául esnek, tájékoztassák a Polgármesteri Kabinet munkatársait is. 

Hivatali ügyfélszolgálat
2020.04.02

A koronavírus (COVID-19) terjedésének megfékezése érdekében Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának irodáiban és alárendelt intézményeiben nem zajlik ügyfélfogadás.

Felfüggesztik az esketést és változik a halotti bizonyítványok kiállításának folyamata
2020.04.01

A koronavírus-járvány okozta helyzet miatt, április 1-től kezdődően a szükségállapot ideje alatt Sepsiszentgyörgyön nem köttetnek új házasságok és változik a halotti bizonyítványok kiállításának folyamata.

Kérvényeztük a bankoktól, hogy engedjék el a közköltségek befizetése utáni kezelési költséget
2020.04.01

Tekintettel a jelenlegi helyzetre, amikor szükségszerű a távolságtartás és az emberekkel való érintkezés elkerülése, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala kérvényezi a bankoktól, hogy tekintsenek el a lakótársulások számláira közköltségként befizetett összegekre alkalmazott kezelési költségektől.

Zajlanak az útjavítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön
2020.04.01

Az időjárási körülményektől függően Sepsiszentgyörgyön párhuzamosan zajlanak a kisebb és nagyobb felújítási-, illetve útjavítási munkálatok.