hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
A sportszállót ingyenesen a kórházi alkalmazottak rendelkezésére bocsájtják Sepsiszentgyörgyön
2020.04.15

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a Készenléti Bizottság döntése alapján lehetővé teszi azoknak a sepsiszentgyörgyi kórházi alkalmazottaknak, akiknek pozitív a COVID-19 teszteredménye, hogy ingyenesen használhassák a városi sportbázishoz tartozó sportszállót.

Hamarosan befejeződnek a munkálatok az Andrei Șaguna utcában
2020.04.15

A sokak által dohánygyári hegyként ismert Andrei Șaguna utcában tavaly nyáron kezdődtek el a teljes korszerűsítési munkálatok, a kivitelező cég mára pedig elkezdte az úttest aszfaltozását.

Még két hétig jelentkezhetnek a lakók a zöldövezetszépítési programra
2020.04.15

Április 30-ig jelentkezhetnek a lakónegyedi társulások Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának zöldövezetszépítési programjára. A kéréseket postán, illetve online is el lehet küldeni az info@sepsi.ro címre.

Útlezárás az Ág utcában és a Domb utcában
2020.04.09

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala felhívja a lakók figyelmét, hogy április 14-től, keddtől a felújítási munkálatok miatt lezárják a forgalmat az Ág utcában, a Grigore Bălan tábornok út és Füzes utca közötti szakaszon.

A szükségállapot idejére felfüggeszti az önkormányzat a pályázatok elbírálását és a szerződéskötéseket
2020.04.09

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felfüggeszti a sport- és ifjúsági pályázatok elbírálásának folyamatát, illetve elhalasztja a kulturális pályázatok szerződéseinek aláírását a szükségállapot végéig.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata egymillió lejjel támogatja a vártemplom felújítását
2020.04.08

Zajlanak a vártemplom felújítási munkálatai, Sepsiszentgyörgy Önkormányzata egymillió lejjel járul hozzá a műemlék épület restaurálásához.

Nyilatkozatokat és kézfertőtlenítő szereket oszt szét a lakóknak az Önkormányzat
2020.04.08

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata újabb 50 000 saját felelősségű nyilatkozatot és több, mint 1 200 darab egy literes kiszerelésű kézfertőtlenítőt közbeszerzett, ezeket a város lépcsőházaiban helyezik el, a lakók megsegítésére.

„A neheze még hátra van!” – Antal Árpád üzenete a sepsiszentgyörgyieknek
2020.04.07

Antal Árpád-András polgármester felhívást intézett a sepsiszentgyörgyi lakosok számára, hogy tartsák be a hatóságok által javasolt előírásokat. Az elöljáró bevallása szerint nem dőlhetünk hátra, hiszen a neheze még csak ezután következik.