hu
 
Vasárnap, 2024. Augusztus 04.
Idén más formában kerül sor az adventi ünnepségre Sepsiszentgyörgyön
2020.11.25

Az óriás koszorúkat idén is felállítja az Önkormányzat és akárcsak az előző években, az ünnepvárás mind a négy vasárnapján meggyújtanak egy gyertyát.

A nagycsaládos kártyával rendelkezők igényelhetik a számítástechnikai eszközök vásárlásának támogatását
2020.11.24

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a nagycsaládos kártyával rendelkező gyermekek online tanulásához szükséges hordozható és asztali számítógépek, tabletek vásárlását támogatja. 

Az óvónők is részt vehetnek az elektronikai eszközök vásárlását támogató programban
2020.11.23

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata kiterjesztette a távoktatáshoz szükséges  számítástechnikai eszközök vásárlását támogató programját az óvónők részére is. A programban résztvevő pedagógusok november 27-ig jelentkezhetnek.

 

Változások a 2021-re vonatkozó parkolóbérletek és parkolódíjak kifizetésében
2020.11.19

Figyelembe véve, hogy a szükségállapot idején, valamint a vészhelyzet ideje alatt a fizetéses parkolás hónapokig fel volt függesztve Sepsiszentgyörgyön, az önkormányzat kedvezményeket biztosít azoknak a személyeknek, akik idén éves parkolóbérletet váltottak.

Átfogó korszerűsítési munkálatok zajlanak Sepsiszentgyörgy közvilágítási rendszerén
2020.11.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata idén ősszel kezdett neki a közvilágítás korszerűsítésére vonatkozó átfogó munkálatoknak a Grigore Bălan tábornok sugárút, Lázár Mihály utca, valamint az 1918. december 1. utca által közrezárt lakónegyedben.

Korlátozott ügyfélszolgálat a Szociális Támogatási Igazgatóságon
2020.11.13

Koronavírusos megbetegedések miatt korlátozott ügyfélfogadás zajlik Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának Szociális Támogatási Igazgatóságán. 

 

Sepsiszentgyörgy kicsit Európa Kulturális Fővárosa lehet
2020.11.12

Együttműködési megállapodást írt alá Veszprém és Sepsiszentgyörgy önkormányzata  a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program kidolgozása és megvalósítása érdekében.

Végéhez közelednek a Főtér felújítási munkálatai
2020.11.11

Terv szerint haladtak a Főtér felújítási munkálatai, a Kovászna Megye Tanácsa előtti rész térrendezése a végéhez közeledik.