hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
Sepsiszentgyörgy a De Minimis programok városa
2020.11.10

A korábban indított támogatási programok folytatása mellett újak indítása is várható lesz a közeljövőben. 

Kézfertőtlenítő kerül a sepsiszentgyörgyi tömbházakba
2020.11.10

A lakók egészségének megőrzése és a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala kézfertőtlenítő folyadékot és adagolót vásárolt a lakótársulások részére.

Sepsiszentgyörgyön továbbra is nyitva marad a központi zöldségpiac. Keddtől a városi bölcsődék is kinyitnak.
2020.11.09

A Helyi Készenléti Bizottság újabb intézkedéseket fogadott el a COVID-19 vírus terjedésének megfékezése érdekében, amelyek november 10-től, keddtől lépnek érvénybe.

Többéves roncsautóprogramot indít Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
2020.11.05

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata több évre szóló roncsautóprogramot bocsát közmeghallgatásra, erről számolt be Antal Árpád polgármester sajtótájékoztató keretében. A tervezet értelmében az önkormányzat felvásárolja azokat az autókat, amelyek tíz évnél idősebbek és legalább tíz éve Sepsiszentgyörgyön vannak beiratva.

A ComOn Sepsi kezdeményezéseinek alakulása a járványhelyzetben
2020.11.03

A súlyosbodó járványügyi helyzetre való tekintettel valamint követve az aktuális rendelkezéseket, a Com’ON csapatok többsége eltérő formában szervezi meg eseményét: kevesebb személyes kontaktussal és fokozottan figyelve a résztvevők biztonságára.

Számítástechnikai eszközök vásárlásával támogatja az önkormányzat a nagycsaládos kártyával rendelkezőket
2020.10.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a nagycsaládos kártyával rendelkező gyermekek online tanulásához szükséges személyi és asztali számítógépek, tabletek vásárlását támogatja 

Telefonközpont a koronavírusos személyek részére a családorvossal való kapcsolatfelvétel céljából
2020.10.29

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata közösen a Kovászna Megyei Vöröskereszttel telefonközpontot hozott létre azoknak a koronavírussal fertőzött személyeknek, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudják felvenni a kapcsolatot a családorvosukkal.

Új alpolgármestere van Sepsiszentgyörgynek
2020.10.28

Az október 28-ra összehívott rendkívüli tanácsülés keretében Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa megszavazta az új alpolgármesterek kinevezéséről és a szakbizottságok megalakulásáról szóló tervezeteket.