hu
 
Hétfő, 2024. Augusztus 05.
Hasznos tudnivalók a medveveszélyről
2021.11.16

A medve jelenléte bizonyított a térségünkben. A medvét minden esetben kerülni kell, hiszen könnyen agresszívvé válhat és megtámadhatja az embert.

Elkezdték a belső városmag kialakítását Sepsiszentgyörgyön
2021.11.11

A város új, eddig ismeretlen részei nyílnak meg a lakosság előtt

Megyei szintű projekt Kovászna megyei diákok és pedagógusok részére
2021.11.09

A sepsiszentgyörgyi Nicolae Colan Általános Iskola és a Cadincas Egyesület közösen szervezi meg a Sokszínűség és egyenlőség elnevezésű megyei projektet, amelynek keretében alkotói versenyt hirdetnek a diákok számára, valamint szimpóziumot a megyében oktató pedagógusoknak.

Jövő évtől új parkolási szabályok lépnek érvénybe Sepsiszentgyörgy központjában 
2021.11.04

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala közvitára bocsátotta azt a határozattervezetet, amely több, a parkolással és közlekedéssel kapcsolatos változtatást eredményezne a város központi területén.

Eltérésre derült fény néhány lakcím esetében Sepsiszentgyörgyön
2021.11.04

Az önkormányzat igyekszik kézenfekvő megoldást találni az érintett lakosok számára

PARALEL című kiállítás az Erdélyi Művészeti Központban
2021.11.02

2021. november 5-én, 18 órakor nyílt meg PARALEL címmel az Erdélyi Művészeti Központban a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kara és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem közreműködésével Sepsiszentgyörgyön indított festőművész- és szobrászművészképzés jelenlegi és leendő oktatóit bemutató tárlat.

Teret kapnak Sepsiszentgyörgy fiataljai
2021.10.29

Ifjúsági Iroda nyílt, Ifjúsági Parlamentet hoznak létre és újraindul a Sepsinet felülete. Vargha Fruzsina alpolgármester sajtótájékoztató keretében számolt be jelenlegi mandátumának első évéről, az elmúlt időszak megvalósításairól és a jövőbeli tervekről.

Forgalomkorlátozás október 29-e és november 1-je között
2021.10.29

Halottak napja alkalmából október 29-e és november 1-je között a torlódások elkerülése érdekében Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, a korábbi évekhez hasonlóan, egyirányúsítja a temetők felé vezető Vár utcát. Így az említett napokon a Református Vártemplom temetőjének felső bejáratát és a közös temetőt a Vár utca felől lehet majd megközelíteni és a Vojkán utcán lehet elhagyni.