hu
 
Kedd, 2024. Augusztus 06.

Buszjáratok a Szent György Napok idején

2023.04.27

Április 27-től május 1-ig módosulnak a városi buszjáratok útvonalai

A Multi-Trans Rt. értesíti utasait, hogy a Szent György Napok rendezvényei alatt érvénybe lépő forgalomkorlátozások miatt április 27-től május 1-ig 10 óráig módosulnak az autóbuszok útvonalai.

A vasútállomás irányába a Lábasház melletti és a belvárosi református templom előtti megállóhelyek nem üzemelnek, az összes járat a Kriza János utcán keresztül közlekedik, egy ideiglenes megállóhellyel a törvényszék előtt.

A Szemerja negyed irányába a belvárosi református templom, a BRD Bank, valamint az Erzsébet park előtti megállóhely nem üzemelnek, az összes járat a Kriza János utcán keresztül közlekedik. Fel és leszálláshoz a törvényszék előtti megállóhelyet lehet majd használni.

A fent említett módosításokon kívül a 2-es számú járat útvonala az alábbiak szerint módosul:

Vasútállomás irányába: Szemerja - Kriza János utca - 1918 December 1. sugárút (jelzőlámpa) – Grigore Bălan sugárút – Templom utca – Grigore Bălan sugárút  – Vasútállomás. Ideiglenes megállóhely létesül a Törvényszék előtt és a Templom utcában a Körös Csoma Sándor utcával való kereszteződésnél.

Szemerja negyed irányába: Vasútállomás – Grigore Bălan sugárút – Templom utca – Grigore Bălan sugárút – 1918 December 1. sugárút (jelzőlámpa) – Kriza János utca – Szemerja. Ideiglenes megállóhely létesül a Törvényszék előtt és a Templom utcába a Körös Csoma Sándor utcával való kereszteződésnél.

A 2-es számú járat útvonalán a következő megállóhelyek nem üzemelnek majd: Lábasház, Plugor Sándor Művészeti Líceum, Kálvin tér, Csíki negyed, Csíki utca, Gámán János Szakközépiskola, Kós Károly Szakképző Líceum.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.