hu
 
Szerda, 2024. Július 31.
Karnyújtásnyira egy igazi mozis élmény
2016.11.18

Hosszas készülődés, rengeteg procedúra és előre nem látott akadályok leküzdése után átadásra került végre a sepsiszentgyörgyi Művész Mozi. A felújított épület magában foglalja a 2 mozitermet és az Andrei Muresanu színház stúdiótermét.

Indul a Design Hét
2016.11.17

Újra a designé lesz a főszerep a jövő hét folyamán Sepsiszentgyörgyön. A november 21 –27. között zajló rendezvény során számos kiállításra, szakmai beszélgetésre és workshopra kerül sor, de a tavalyi hagyományokat folytatva idén is lesz divatbemutató, design-vásár és zenés-szórakoztató program.

Megyei turisztikai információs iroda nyílik Sepsiszentgyörgyön
2016.11.15

Turisztikai információs irodát nyit tavasszal az egykori Art Gallery helyén a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesülete. Az épületrészt már hivatalosan is átvette az egyesület Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalától.

Karácsonyi vásár felhívás 2016
2016.11.15

Megújul az idei karácsonyi vásár!

Még több vásáros, számos egyedi különlegesség és ínycsiklandozó finomság fogadja mindazokat, akik idén is ellátogatnak a december 16–24-i sepsiszentgyörgyi karácsonyi vásárra.

Új munkatársakat keres a Közpénzügyi Igazgatóság
2016.11.04

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatal versenyvizsgát hirdet a Közpénzügyi Igazgatóságnál lévő végrehajtó köztisztviselői állások betöltésére.

Két iroda keres összesen 4 új munkatársat, a következő felosztásban: az Adókivetési, Megállapítási, Ellenőrző Iroda - magánszemélyekkel foglalkozó egysége keres munkatársakat Fő szakmai fokú tanácsos megnevezésű és Kezdő szakmai fokú előadó megnevezésű állásokra.

4 új állás a Polgármesteri Hivatal Könyvviteli Irodájában
2016.11.04

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Könyvviteli Irodája versenyvizsgát hirdet 4 köztisztviselői állás betöltésére.A Polgármesteri Hivatal Könyvviteli irodája felel az önkormányzat teljes költségvetésének a megtervezéséért és lebonyolításáért és az önkormányzat által meghirdetett pályázatok elszámolásával.A kellemes és vidám hangulatú iroda nyitott, fejlődni vágyó, a számok világában könnyen és örömmel eligazodó új munkatársakat keres. Jelentkezni november 14-ig lehet.

Újra lehet jelentkezni a Szent György Ösztöndíjra
2016.11.04

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata 2010 óta minden évben meghirdeti a Szent György Ösztöndíjat mindazon helyi végzős diákok számára, akik líceumi éveik során kimagasló tanulmányi eredményeket értek el.
A jelentős, 3000 lejes kiválósági díjjal az önkormányzat továbbra is ösztönözni szeretné a város XII. osztályos diákjait, hogy igenis érdemes tanulni, fejlődni, küzdeni a tanulmányok terén.

Mindenki használhatja a polgármesteri hivatal új elektromos hulladékgyűjtőjét
2016.11.01

Tóth-Birtan Csaba alpolgármester kezdeményezésére a hivatal földszintjén elhelyezett szelektív hulladékgyűjtőt az alkalmazottak és a városlakók egyaránt használhatják.