hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.
Adventi fények Sepsiszentgyörgyön
2017.11.21

Hetedik alkalommal várja Sepsiszentgyörgy önkormányzata a város lakóit közös gyertyagyújtásra advent első vasárnapján, hogy együtt ünnepeljenek. Ez alkalommal felgyúlnak a városban az ünnepi fények is, ez is jelezve, hogy megkezdődött a karácsonyi várakozás időszaka.

Közmeghallgatás Sepsiszentgyörgy belterületeinek pénzügyi körzetekbe való besorolásáról
2017.11.13

Az 52/2003. számú, a közigazgatási döntéshozatal átláthatóságára vonatkozó, újraközölt törvény értelmében Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala 2017. november 16-án 15 órától közmeghallgatást tart a városháza gyűléstermében Sepsiszentgyörgy belterületeinek pénzügyi körzetekbe való besorolásáról szóló tanácshatározat kapcsán.

A nagy útjavítási beruházások vége fele járunk
2017.11.09

Sikerült tartani azt az ígéretet, miszerint a tél beállta előtt befejeződnek az elkezdett útjavítási munkálatok – jelentette ki Antal Árpád-András ma délelőtti sajtótájékoztatóján. A polgármester azt is hozzátette, hogy mindaddig, amíg az idő száraz marad, haladnak a városi munkálatok, javítások, útfestések, foltozások.

Hétvégén házhoz jön a kultúra
2017.11.08

Sepsiszentgyörgyön a Közösségi részvétel évében A kultúra házhoz jön. Ezen a hétvégén tűzzsonglőrök és utcazenészek keresik fel a megyeszékhely tömbháznegyedeit, kulturális ízelítőt nyújtva a városlakóknak.

vibrate!sessions – Vibráló kortárs és klasszikus zene Sepsiszentgyörgyön
2017.11.03

A kortárs és klasszikus muzsikát ötvöző, izgalmas zenei világot kínáló fesztiválnak ad otthont Sepsiszentgyörgy november 15–19. között. A Szent György Napok idei nyitókoncertjét adó Vlad Maistorovici karmester és hegedűművész az ötletgazdája a vibrate! fesztiválnak, amely nyáron Brassóban már harmadszor, most ősszel Sepsiszentgyörgyön először örvendezteti meg a klasszikus zenét kedvelő közönséget vibrate!sessions címmel.

Már igényelhető a 2017-2018-as évre szóló fűtéstámogatás
2017.11.02

A korábbi évekhez hasonlóan idén is a november-március közötti időszakban fűtéstámogatásban részesülhetnek mindazon családok, akiknél az egy főre eső nettó jövedelem nem haladja meg a 615 lejt.

November elsejei forgalomkorlátozás
2017.10.31

A korábbi évekhez hasonlóan Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala 2017. november elsejére egyirányúsítja a közös temető környéki utcákat, így a temetőt a Vár utca felől lehet majd megközelíteni és a Vojkán utcán lehet elhagyni.

 November elseje munkaszüneti nap Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalában
2017.10.30

2017. november elseje, szerda, Mindenszentek napja Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalában munkaszüneti nap. A szabadnap a hivatal összes ügyfélfogadó irodájára is érvényes.