hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.

Javasoljuk az adóügyek távolsági intézését

2020.03.10

A Koronavírus (COVID-19) terjedésének megelőzése érdekében Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Közpénzügyi Igazgatósága az adóügyek távolsági intézését javasolja. A lakók következőképpen tehetik le a kötelező nyilatkozatokat, vagy fizethetik ki a helyi adókat és illetékeket.

Az adóügyi nyilatkozatokat és dokumentumokat, illetve az elektronikus adatközlésre vonatkozó kérvényt kitöltés után a taxeimpozitelocale@sepsi.ro elektronikus postacímre lehet elküldeni, postán vagy futárszolgálattal a Közpénzügyi Igazgatóság székhelyére az Olt u. 2 szám alá, vagy faxon a 0267/311303 számra. A szükséges nyomtatványok a Polgármesteri Hivatal hivatalos honlapján IDE kattintva találhatóak.

Az adók, illetékek kifizetésére az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:
-  A természetes személyek, valamint az egyéni vállalkozók (PFA) a www.ghiseul.ro portálon keresztül fizethetik ki az adókat és illetékeket, ugyanitt a befizetendő adók értékével kapcsolatosan is lehet tájékozódni.
- A jogi személyek banki átutalással fizethetnek, az IBAN számlaszámok adónemenként a Polgármesteri Hivatal honlapján, EZEN a linken találhatóak.

A lakók adóügyekkel kapcsolatos tájékoztatást e-mailen keresztül (taxeimpozitelocale@sepsi.ro), vagy az alábbi telefonszámok egyikén igényelhetnek:
•    0736 883 567 (Adókivetési, Megállapítási, Ellenőrző Részleg – Természetes személyek)
•    0736 883 569 (Adókivetési, Megállapítási, Ellenőrző Részleg – Jogi személyek)
•    0736 883 568 (Végrehajtási részleg)


 

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.