hu
 
Péntek, 2024. Augusztus 02.
Zajlik a Mikes Kelemen Elméleti Líceum épületének felújítása
2018.08.08

Idén májustól folytatja Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a korábban elkezdett felújítási munkálatokat a Mikes Kelemen Elméleti Líceum épületében.

Útlezárás Székelyföld Kerékpáros Körversenyének idejére
2018.08.03

Sepsiszentgyörgyön rajtol a XII. Székelyföld Kerékpáros Körversenye, a keddi előszakasz idejére egy órára, a szerdai Kastély etap idejére egy-egy negyed órára zárják le a forgalmat a város néhány utcájában.

Sepsiszentgyörgyről rajtol a XII. Székelyföldi Kerékpáros Körverseny
2018.08.01

Sepsiszentgyörgyön áll rajthoz a XII. Székelyföldi Kerékpáros Körverseny tizenhárom csapata, idén a verseny közel fele Kovászna megyében zajlik. Az esemény az előző évekhez képest számos újdonságot tartogat a versenyzőknek, akik öt nap alatt több mint 700 kilométert kell megtegyenek.

Forgalomkorlátozás a Kós Károly utcában a felújítás alatt
2018.07.31

A jelenleg zajló útfelújítási munkálatok miatt korlátozzák a forgalmat a Kós Károly utca unitárius templom előtti szakaszán és a Gyár utca és Cigaretta utca közötti szakaszán.

Zajlanak az útjavítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön
2018.07.30

Sepsiszentgyörgy több utcájában továbbra is zajlanak felújítási munkálatok, a Szabadság téren, Gróf Mikó Imre és 1918 December 1 utcákban befejezték a kátyúzást.

Jövő héten kezdődnek a felújítási munkálatok az Állomás negyedi katona szobránál
2018.07.27

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata múlt héten kiadta a munkakezdési parancsot és átadta a terepet a felújítást végző cégnek az Állomás negyedi román katona szobránál.

Előnyös árak a sugásfürdői kezelőközpontban
2018.07.24

A Sugásfürdői kezelőközpont minőségi szolgáltatásokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. Egy mindössze 20 lejes kezelési csomag megvásárlásával a vendégek kipróbálhatják a hidromasszázst, hátmasszázst vagy a jádeköves masszázságyat és a szaunát is.

Ivartalanítással is csökkentené a kóbor kutyák számát Sepsiszentgyörgy önkormányzata
2018.07.20

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata kiemelten fontosnak tartja a kóbor kutyák számának csökkentését a város területén, ezért különböző megoldásokkal próbálja megfékezni az ebek szaporodását.