hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.

Látogatható a sugásfürdői kezelőközpont és fitneszterem

2020.06.15

Június 15-től, hétfőtől újra látogatható a kezelőközpont és a fitneszterem Sugásfürdőn. A látogatóknak kötelező betartaniuk az egészségügyi előírásokat a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében.

A Sugásfürdői kezelőközpont újra minőségi szolgáltatásokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. Egy mindössze 20 lejes kezelési csomag megvásárlásával a vendégek kipróbálhatják a hidromasszázst, a jadeköves masszázságyat és a szaunát is. A teljes kezelés összesen egy órát vesz igénybe.

A fitneszteremben különböző erőgépek, biliárd-, csocsó- és ping-pong asztalok várják az érdeklődőket, mindez a felnőtteknek 15 lejbe, a diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lejbe kerül óránként.

A kezelőközpont naponta 11 és 21 óra között, míg a fitneszterem 11 és 19 óra között tart nyitva. Mindkét létesítmény szolgáltatásainak igénybevételéhez előzetes programálás szükséges a 0731-085 476-os telefonszámon.

A látogatóknak kötelező betartani a hatóságok által meghatározott biztonsági előírásokat.


Fotó: Vargyasi Levente

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.