hu
 
Péntek, 2024. Augusztus 02.
 Haladnak a szotyori ravatalozó építkezési munkálatai
2019.11.22

Jó ütemben haladnak a szotyori ravatalozó építkezési munkálatai, 2020 nyarára átadhatják a létesítményt.

Útjavítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön
2019.11.19

A tél beállta előtt, ameddig az időjárási viszonyok lehetővé teszik, párhuzamosan zajlanak a kisebb és nagyobb útfelújítási munkálatok a város területén.

Új korlátok az Erzsébet parkban
2019.11.19

Új korlátokkal gazdagodott az Erzsébet park felső fele. A játszótér felett található sétányok és lépcsők mellé biztonsági okokból szereltetett vasszerkezetet az önkormányzat.

Haladnak a felújítási munkálatok a volt Kós Károly Szakképző Líceumban
2019.11.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata idén nyáron kezdte el a volt Kós Károly Szakképző Líceum ingatlanegyüttesén a korszerűsítési munkálatokat. A területrendezés a végéhez közeledik, jelenleg a hátsó épületen zajlanak a külső és belső felújítási munkálatok.

A Helyi Rendőrség 23 új térfigyelő kamerát szerelt fel Sepsiszentgyörgyön
2019.11.19

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Helyi Rendőrség munkatársai 23 új térfigyelő kamerát szereltek fel a város 15 pontjában az elmúlt időszakban.

Adventi gyertyagyújtás Sepsiszentgyörgyön
2019.11.18

Sepsiszentgyörgyön hagyománya van a karácsonyra való készülődésnek, amely az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtásával veszi kezdetét. Idén tízedik alkalommal állítunk óriási adventi koszorút városunk főterén. Az első gyertyát ünnepi műsor keretében gyújtjuk meg december 1-jén, vasárnap 19:30 órától.

Még zajlanak az események a Com’ON Sepsiszentgyörgy projekt keretében
2019.11.13

Folytatódik a Com’ON Sepsiszentgyörgy program nyertes kezdeményezéseinek megvalósítása, a szeptemberi és októberi hónapok mozgalmasnak bizonyultak és még novemberben is lesznek események.

Keressük Sepsiszentgyörgy legsportosabb osztályát
2019.11.12

A Diákok évében Sepsiszentgyörgy Önkormányzata nagy hangsúlyt fektet a sportolásra való ösztönzésre, illetve a mozgás közösségi élményként való megélése is célkitűzése a polgármesteri hivatalnak, éppen emiatt indítja útjára a város vezetősége a BAJNOKOK OSZTÁLYA – Sepsiszentgyörgy legsportosabb osztálya elnevezésű versenyt.