hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
Zajlik az egészségmegőrző csomagok szétosztása és a lépcsőházak fertőtlenítése Sepsiszentgyörgyön
2020.04.23

Sepsiszentgyörgyön több intézkedést is bevezettek a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében. Mindeddig több mint 800 lépcsőházat fertőtlenítettek le és közel 7000 egészségmegőrző csomagot osztottak ki a lakosok között.

Minden családorvosi rendelőnek koronavírus-gyorsteszteket adott Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
2020.04.23

A családorvosi rendelők egyenként 25 darab koronavírus-gyorstesztet kapnak, ugyanakkor tesztelik a taxisokat és a lakóbizottságoknál dolgozó személyzetet Sepsiszentgyörgyön. Az Önkormányzat 5 575 darab koronavírus-gyorstesztet rendelt, ebből már megérkezett 1 575 darab.

Belső felújítási munkálatok zajlanak a volt Kós Károly iskolában
2020.04.21

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata tavaly nyáron kezdte el a volt Kós Károly Szakképző Líceum ingatlanegyüttese korszerűsítési munkálatait. Jelenleg a hátsó épület belső felújítása zajlik, a munkálatokat saját forrásból fedezi az Önkormányzat.

Sepsiszentgyörgy övezetek és napok szerinti felosztása a tömbházak fertőtlenítése miatt
2020.04.16

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, fertőtlenítő akcióra kerül sor Sepsiszentgyörgy területén található minden tömbházban április 20-a és 24-e között, a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata köszöni az adományokat
2020.04.16

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata köszöni minden magán- és jogi személyeknek az eddigi felajánlásokat és adományokat, amelyekkel hozzájárulnak a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez.

A Multi-Trans jóvoltából több százan jutnak el ingyen a munkahelyükre
2020.04.15

A Multi-Trans közszállítási vállalat március 30-tól hétköznaponként újraindította reggeli és délutáni járatainak egy részét, az ingyenes szolgáltatást, amely a rendkívüli állapot végéig tart, több százan veszik igénybe. 

 Minden sepsiszentgyörgyi lakosnak kézfertőtlenítőt és maszkot ad az önkormányzat
2020.04.15

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata minden lakosnak egészségmegőrző csomagot állít össze annak érdekében, hogy megfékezze a koronavírus terjedését. Április 15-től kezdődően a hivatal a város mind a 20 051 háztartásába kézfertőtlenítő szereket, maszkokat, saját felelősségű nyilatkozatokat juttat el.

 Hétfőn kezdődik a sepsiszentgyörgyi lépcsőházak fertőtlenítése
2020.04.15

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata egy szakcéget bízott meg a város lépcsőházainak fertőtlenítésével. A fertőtlenítő akcióra, amely eredetileg ennek a hétnek az elejére volt tervezve, végül csak április 20-a és 24-e között kerül sor minden Sepsiszentgyörgy területén található tömbházban.