hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
Sepsiszentgyörgy összes lépcsőházát fertőtlenítették
2020.04.30

Szerdán azokat a lépcsőházakat is fertőtlenítették, amelyeket különböző okok miatt a múlt heti akcióban kihagytak.

Jó ütemben haladnak az útjavítási munkálatok Sepsiszentgyörgyön
2020.04.30

A tavasz beköszöntével az útjavítási munkálatok is jó ütemben haladnak Sepsiszentgyörgyön. Jelen pillanatban a város hét utcájában zajlik teljes korszerűsítési munkálat.

Lehet igényelni a szociális lakásokat Sepsiszentgyörgyön
2020.04.28

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Közösségi Támogatási Igazgatósága felhívja a lakosok figyelmét, hogy be lehet nyújtani a Sepsiszentgyörgy területén lévő szociális lakásokra vonatkozó kérelmeket.

Hosszabbítják a lakónegyedi parkolók bérleti szerződését
2020.04.27

Azoknak a személyeknek, akiknek júniusig járna le az 5 éves lakónegyedi parkolásra vonatkozó bérleti periódusa, automatikusan hosszabbítódik a szerződésük a következő árverésig. A legközelebbi árverésre várhatóan júliusban kerül sor.

Szerdától vehető igénybe az ingyenes sürgősségi  fogorvosi szolgáltatás Sepsiszentgyörgyön
2020.04.24

Szerdától vehető igénybe az ingyenes fogorvosi szolgáltatás sürgősségi esetekben Sepsiszentgyörgyön.

A szükségállapot teljes ideje alatt igényelhető az élelmiszerek és gyógyszerek házhoz szállítása
2020.04.24

Március 23-tól közel 80 alapélemiszerekből és higiéniai termékekből álló csomagot szállítottak házhoz, illetve több, mint 110 esetben juttattak el gyógyszereket a 65 éven felüli időseknek Sepsiszentgyörgyön.

 Szent György szobrok és festmények
2020.04.24

Idén a járvány miatt elmarad Sepsiszentgyörgy hagyományos tavaszi, Szent György-napi ünnepe. A színvonalas rendezvény elmaradásával keletkező űrt kis mértékben talán pótolhatjuk azáltal ha itt, ahol egész évben jelentős kulturális élet folyik, és a művészeti alkotásoknak értő hívei vannak, Jánó Mihály művészettörténész segítségével előkeressük a rossz felett győzelmet arató Szent György lovag alakját az erdélyi, illetve a székelyföldi képzőművészetekben.

Védőfelszerelést és fertőtlenítőszert kaptak a sepsiszentgyörgyi családorvosok
2020.04.24

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és Kovászna Megye Tanácsa egészségügyi védőfelszerelést és fertőtlenítőszert adományozott a családorvosoknak. A városban működő 30 rendelő nagy része már átvette a csomagokat.