hu
 
Szombat, 2024. Augusztus 03.
Új intézkedések Sepsiszentgyörgyön a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében
2020.10.19

Sepsiszentgyörgyön meghaladta a 3-at az ezer lakosra jutó igazolt koronavírusos fertőzések száma az elmúlt 14 napban, ezért holnaptól, október 20-tól két hétig új intézkedések lépnek érvénybe a város területén.

Sepsiszentgyörgyön mindenki külön gyűjthet biológiailag lebomló hulladékot
2020.10.19

A biológiai eredetű hulladékok külön kategóriában történő gyűjtése nem csupán Sepsiszentgyörgyön, hanem Európai Unió szintjén, így Romániában is kötelező. Sepsiszentgyörgyön október második felétől a város minden pontján lehetséges lesz a lebomló hulladékot külön gyűjteni.

Zajlanak az útjavítási munkálatok a Zathureczky Berta Központ mögött és a Gelei József utcában
2020.10.16

Zajlanak az útjavítási munkálatok a Zathureczky Berta Központ mögött és a Gelei József utcában. Befejeződtek az alapozási munkálatok a Zathureczky Berta Központ mögött és a Gelei József utcában már lerakták a szegélyköveket.

Útfelújítási munkálatok miatt hétfőtől lezárják a Puskás Tivadar utcát
2020.10.15

Október 19-től, hétfőtől kezdődően az útfelújítási munkálatok miatt három hétig teljesen lezárják a Puskás Tivadar utcát, a Dália utcától kezdődően egészen a Málik József utcáig.

Gyorsan terjed a koronavírus Sepsiszentgyörgyön
2020.10.14

Sepsiszentgyörgyön magas a koronavírus terjedésének mértéke, az elmúlt 14 napban meghaladta 1,5-öt az ezer lakosra jutó igazolt koronavírus-fertőzések száma.

Pontosítások a lakónegyedi bérelt parkolóhelyek meghosszabbításáról
2020.10.14

Felhívjuk a lakók figyelmét, hogy lehetőségeikhez mérten használják az online kommunikációs eszközöket, elkerülve a sorok és a torlódás kialakulását Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának székhelyén!

Hétfőn, október 12-én fertőtlenítésre kerül sor a Polgármesteri Hivatal épületeiben
2020.10.10

Miután igazolt koronavírusos megbetegedések fordultak elő Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának néhány munkatársa között, a vírus terjedésének megfékezése érdekében hétfőn, október 12-én fertőtlenítési akcióra kerül sor az intézmény épületeiben.

Támogatási csomagokra pályázhatnak a koronavírus-járvány okozta válságban érintett sepsiszentgyörgyi vállalkozások
2020.10.07

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata közösen a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával két De Minimis jellegű támogatási programot terjeszt elő a beruházások élénkítése érdekében a sepsiszentgyörgyi kis- és középvállalkozók részére.