hu
 
Hétfő, 2024. Augusztus 05.

Online előjegyzés szükséges a sepsiszentgyörgyi Személyi Nyilvántartó Osztályra

2022.01.31

Az új szolgáltatás február 1-től lép érvénybe

A sepsiszentgyörgyi Személyi Nyilvántartó Osztály felhívja a lakók figyelmét, hogy február 1-től az intézménybe való belépéshez előzetes időpontfoglalás szükséges, ezt kizárólag online lehet megtenni a https://www.sepsiszentgyorgyinfo.ro/online-idopontfoglalas-szemelyinyilvantaro oldalon. Az online előjegyzés használati útmutatója ITT érhető el.

A szolgáltatás ingyenes de nem átadható, az időpont foglalása előtt a kérelmezőnek rendelkeznie kell a szükséges iratokkal, amelyek az intézmény hivatalos honlapján (ITT) közzétett listán szerepelnek.

Ha az előjegyzési oldalon megadott adatok (keresztnév, vezetéknév) nem egyeznek a kérelmet benyújtó személy adataival, az előjegyzés törlésre kerül.

A személyi igazolvány kiállításához szükséges iratcsomó leadása az a Személyi Nyilvántartó Osztály ügyfélfogadó irodájában, az előjegyzett időpontban történik. Amennyiben valaki nem jelenik meg lefoglalt időpontban, vagy az űrlapon szereplő adatok nem felelnek meg az ügyfélkapuba szereplő adatokkal, illetve ha a leadott iratcsomó hiányos, az előjegyzést érvénytelenítik.

Az előjegyzés érvénytelenítése esetén a kérelmezőnek új időpontot kell kérnie.

Az online bejelentkezés után, az intézménybe való belépéshez a következő dokumentumok egyikét szükséges felmutatni: koronavírus elleni védőoltást igazoló zöld tanúsítvány, 72 óránál nem régebbi negatív RT-PCR teszt, 48 óránál nem régebbi negatív antigén gyorsteszt, vagy az elmúlt 180 napban a koronavírus fertőzésből való felgyógyulást igazoló tanúsítvány.

Rajt előtt a XVIII. Székelyföldi Körverseny
2024.08.02

A 18. kiírásához érkezett a Székelyföld Kerékpáros Körversenye, amelynek a hivatalos neve Tour of Szeklerland. A versenyzők érinteni fogják a székelyföldi városokat. 

Biztonsági intézkedések a pikniktüzek elkerülése érdekében
2024.07.30

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy ebben az időszakban a szárazság, a száraz növényzet és a magas hőmérséklet miatt fokozottan magas a tűzveszély.

Kezdetét vette a Com’ON Sepsi hatodik kiadása: Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja ismét várja a kezdeményező fiatalokat.
2024.07.22

A Com’ON Sepsi ismét meghirdeti ifjúsági részvételi programját, amelynek keretében fiatalok informális csoportjai különféle projekteket valósíthatnak meg Sepsiszentgyörgy területén.

Gyors, biztonságos és környezetkímélő közlekedés Sepsiszentgyörgyön
2024.07.19

Ki ne szeretne hatékonyan, biztonságosan és kényelmesen eljutni a város egyik pontjából a másikba, legyen szó ügyintézésről, bevásárlásról, sportolásról vagy kikapcsolódásról? Mostantól ez bárki számára elérhetővé válik, hiszen indul a közösségi kerékpárkölcsönző rendszer és bővül a közszállítás.

16. Sportnapok – AKTÍV Sepsiszentgyörgy
2024.07.10

Egy év kihagyás után, 2024. szeptember 20-án újból elrajtol a Sepsiszentgyörgyi Sportnapok.