hu
 
Vasárnap, 2024. Augusztus 04.
A Nagyváradi Állami Filharmónia hangversenye
2021.05.17

A Kónya Ádám Művelődési Ház hangversenyt szervez május 28-án, pénteken 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében.

Gyermeknapi bazár - Felhívás
2021.05.14

Június 1-én, Gyermeknap alkalmából Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Kónya Ádám Művelődési Ház tematikus vásárt szervez a Főtéren.

Rajzoljuk tele Sepsiszentgyörgy utcáit
2021.05.14

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Kónya Ádám Művelődési Ház  Gyermeknap alkalmából május 28. és 30. között aszfaltrajzversenyt hirdet a városban élő gyermekek számára. 

Légy az önkéntesünk!
2021.05.13

Érdekel az önkéntesség, a szervezés és jó csapatjátékosnak tartod magad? Szívesen csatlakoznál a városi rendezvények szervezőcsapatához? Esetleg évek óta önkénteskedsz és újabb lehetőségeket keresel? Ha a fenti kérdésekre igennel válaszolnál, akkor nálunk a helyed!

Folytatódnak a gazdaságélénkítő programok Sepsiszentgyörgyön
2021.05.13

Antal Árpád-András, Sepsiszentgyörgy polgármestere, Miklós Zoltán parlamenti képviselő, Édler András, a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Debreczeni László önkormányzati képviselő, a gazdasági bizottság elnöke közös sajtótájékoztató keretében mutatták be az idei évben is induló, sepsiszentgyörgyi kis- és középvállalkozások támogatását szolgáló, gazdaságélénkítő programokat.

Közlekedjünk körültekintően a közeli erdőkben!
2021.05.13

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy körültekintően túrázzanak a város környező erdeiben és éjszaka egyáltalán ne menjenek a vadlegelők és vadetetők környékére, mivel az itt található turista útvonalak veszélyesek lehetnek az arra járó vadak miatt. 

Új épületbe költözik a Szociális Igazgatóság több osztálya
2021.05.13

Május 17-től, hétfőtől a Szociális Igazgatóság több osztálya a Bánki Donát utca 27. szám alá (volt Közművek Rt. székhelyének épületébe) költözik.

Fokozatosan újraéled a kulturális élet Sepsiszentgyörgyön
2021.05.12

A járványügyi esetszámok csökkenésének és a korlátozások lazításának eredményeként, újra kinyitanak a kulturális intézmények Sepsiszentgyörgyön, betartva minden kötelező járványügyi előírást.