hu
 
Vasárnap, 2024. Augusztus 04.
Színes gyermeknap Sepsiszentgyörgy Főterén
2021.05.27

Június 1-én, Gyermeknap alkalmából Sepsiszentgyörgyön 9 és 20 óra között több tucat tevékenységgel várnak kicsiket és nagyokat egyaránt. Akik bekapcsolódnak a programokba színes krétákkal festhetik ki a Főteret, kézlenyomatokat hagyhatnak a #SEPSI óriásbetűkön, kiskutyát simogathatnak, lovagolhatnak, falat mászhatnak, énekelhetnek, táncolhatnak, hagyományos népi játékokat próbálhatnak ki. 

Sepsiszentgyörgy a gyerekeké, gyermeknapon és az azt megelőző hétvégén színezzük ki a várost
2021.05.26

A megyeszékhelyen történt, hogy egy aszfaltra rajzoló kislányt megszólítottak a szomszédok. Sepsiszentgyörgy Önkormányzata ezért aszfaltrajzversenyt hirdetett és arra kérte a gyermekeket, hogy készítsenek krétarajzokat felhívva ezzel a figyelmet arra, hogy ez a város a gyermekeké is!

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának közterület foglalási irodájában is befizethető az illetékek egy része
2021.05.21

A kötelező illetékek egy része  Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Lakásgazdálkodási és Közterület Foglalási Irodájában is kifizethetők, így a természetes vagy jogi személyeknek egy irodában intézhetik el az ügyeiket.

Újra lesznek Gyermeknapok Sepsiszentgyörgy Főterén
2021.05.20

Június 1-én, a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Kónya Ádám Művelődési Ház idén újra megszervezi a már hagyományosnak számító programokat és bazárt a város Főterén.

Nem várt sikernek örvend a Lábbusz program
2021.05.20

Hétfőn, május 17-én rajtolt Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának Lábbusz programja. Kondor Ágota és Székely Kincső önkormányzati képviselők, a program koordinátorai sajtótájékoztató keretében ismertették az első hét tapasztalatait, a visszajelzéseket és a jövőbeli terveket. 

Szerdától minden sepsiszentgyörgyi tanuló mehet iskolába
2021.05.18

A fertőzöttségi arány 1 ezrelék alá csökkent.

Felújítási munkálatok miatt május 24-e és június 26-a között lezárják a vasúti átjárót Sepsiszentgyörgyön
2021.05.18

A Román Vasúttársaság május 24-e és június 26-a között felújítási munkálatokat végez a Román Hadsereg utcában található vasúti átkelőhelyen, ahol ebben az időszakban teljes forgalomlezárásra kerül sor. 

Fák kivágása és elszállítása a lakónegyedekben
2021.05.17

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata korábban már ismertette, hogy mi a teendő a lakónegyedekben található fák kivágásával és elszállításával kapcsolatban. Az alábbiakban néhány pontosítás található az ügyintézést és a költségek kifizetését illetően.