hu
 
Vasárnap, 2024. Április 28.
Hamarosan átadják a Mikes Kelemen utcai szociális lakásokat
2009.05.12
Hosszú listát adott át nemrég Csíkszeredában Antal Árpád András sepsiszentgyörgyi polgármester, Vasile Blaga lakásépítési, területrendezési és fejlesztési miniszternek. “A listán a Domb utcai tömbházlakások felújítása is szerepel, 70 ezer lejt kaptunk a minisztériumtól a tervek elkészítésére, illetve 51 ezer lejt a Mikes Kelemen utcai szociális otthon befejezésére” – mondta a városvezető.
Összefog a város a megyével
2009.05.12
A Székely Nemzeti Múzeum Toleranciatermében kerül sor Kovászna Megye Tanácsa és Sepsiszentgyörgy önkormányzata közös testületi ülésére, melyet első alkalommal április 10-én fognak tartani.
Szent György Napok, a találkozások ünnepe
2009.05.12
Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala idén április 19-e és 26-a között szervezi meg 18. alkalommal a Szent György Napokat.
A fesztivál igazgatója, Grubisics Levente az idei Szent György Napokkal a kilencvenes évek hangulatát szeretné visszahozni, amikor a rendezvény fontos erdélyi találkozási pont volt. A 2009-es Szent György Napok sztármeghívottja Koncz Zsuzsa, továbbá az angol Boney M,  a romániai Holograf és a magyarországi Moby Dick.