hu
 
Vasárnap, 2024. Június 30.
Folytatódnak a javítások városszerte
2009.06.10
A sepsiszentgyörgyi önkormányzat folytatja a terek és zöld szigetek rendezését városszerte. Az elmúlt héten felújították a Székely Mikó Kollégium előtti kis zöld szigetet, melyet színes virágokkal díszítettek, a Szent György téri zöldövezetet pedig élő sövénnyel és virágokkal. Az Erzsébet parkban a sziklakertet virágokkal ültették be és a parkban található lépcsők mellé kovácsoltvas korlát került.
Gyermeknap 2009 – Mézeskalács, léggömb és játékok
2009.06.09
Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala a gyermekeket idén is egész napos rendezvénnyel örvendeztette meg június 1-én. A változatos program összeállításában a város több közintézménye, egyesülete, szervezete és iskolája is közreműködött. A rendezvényt a Rétyi Kováts András fúvószenekar nyitotta meg.
Sógor Csaba a székelyföldiek képviselője
2009.06.02
„Sógor Csaba a székelyföldiek európai képviselője”- mondta Tamás Sándor, a Kovászna megyei tanács elnöke, Sógor Csaba EP képviselővel és Antal Árpád András sepsiszentgyörgyi polgármesterrel közös sepsiszentgyörgyi sajtótájékoztatóján.
Mozdulj! – Startoltak a sepsiszentgyörgyi Sportnapok
2009.05.29
A rossz és hideg idő ellenére több mint százan gyűltek össze pénteken a sepsiszentgyörgyi városi stadionba a harmadik Sportnapok megnyitó ünnepségén. A kétnapos rendezvényre a helyi sportkedvelőkhöz csatlakozva több városból érkeztek vendégek, akik számos program közül választhatnak majd.
Sportnapok programja
2009.05.28
2009. május 29-30. között harmadik alkalommal szervezik meg a sepsiszentgyörgyi Sportnapokat, amire a szervezők szeretettel várják a mozogni, sportolni vágyókat. Az alábbiakban a részletes programot tekintetik meg.
Gyermeknapi program
2009.05.28

„Mikor széjjelszakadsz, akkor vége...” – Tüntetés Csíkszeredában
2009.05.27
Csíkszeredában május 22-én a magyar intézményvezetők leváltása ellen tüntettek, a magyar összefogás fontosságát emelve ki az erdélyi magyarság mind közösségi, mind politikai kifejeződésének és megnyilvánulási lehetőségeinek szempontjából. A magyar összefogás egy olyan lehetőség, amelyhez mindannyiunknak fel kell nőni, félretéve pártpolitikai szimpátiánkat és elköteleződésünket.
2009.05.27
Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala Zorán koncertre hívta meg a város lakóit és vendégeit. Május 23-án este 8 órakor  közel 6000 ember töltötte meg a Szent György teret. A legnagyobb sikereket a már jól ismert Boldog idők, Apám hitte, Egészen egyszerű dal zeneszámok tudhatták magukénak.