hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.
Megérkezett az útfestő gép és elkezdődtek a kátyuzások is a városban
2018.05.25

Megérkezett az újonnan vásárolt útfestő gép, és a tervek szerint nyár végéig a város utcáit teljesen újrafestik.

Szigorított intézkedések a járdára való parkolással kapcsolatosan
2018.05.11

Szigorított eljárásba kezdett a sepsiszentgyörgyi Helyi Rendőrség,amelynek értelmében figyelmezteti majd bünteti azokat a személygépkocsi vezetőket, akik a a járdán parkolják az autójukat, akadályozva a gyalogosok közlekedését.

Bemutatkoznak a sepsiszentgyörgyi iskolák
2018.05.10

A sepsiszentgyörgyi elméleti és szakképző líceumi tanintézeteket bemutató szabadtéri iskolabörzével egybekötött népszerűsítésre kerül  sor május 18-án, pénteken a város főterén.

Modellezésre kerül sor az esetleges forgalmi változásokkal kapcsolatban
2018.05.09

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata december végéig adja le azt a Regionális Operatív Program keretében meghirdetett pályázatot, amelynek célja csökkenteni a gépjármű okozta széndioxid kibocsátásának mértékét, növelve a tömegközlekedés és az alternatív közlekedési módozatok használatát.

Lakossági konzultáció az Állomás-negyedi tó hasznosítására vonatkozó ötletekkel kapcsolatban
2018.04.23

Lakossági fórumra hívja április 26-án, csütörtökön, du. 15.00 órától a Művész Moziba Sepsiszentgyörgy önkormányzata az érdeklődőket, hogy megismerhessék azokat az ötleteket, amelyek az Állomás-negyedi tó hasznosítására vonatkozó ötletpályázatra érkeztek be.

Eldöntheti, hogy ki legyen az év legjobb háziorvosa!
2018.04.19

Május 10-ig tart Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat  a magyarországi és a határon túli magyar háziorvosok, illetve az őket ajánló pácienseik számára.

Szabadidős tevékenységek kínálata Sugásfürdőn
2018.04.18

A minden évszakban változatos tevékenységeket kínáló Sugásfürdőn kezelőközpont, teniszpálya, mászófal, minigolfpálya és erdei kalandpark is várja az odalátogatókat. A szabadtéri létesítmények májustól október végéig, hétfőtől vasárnapig 11 és 19 óra között tartanak nyitva. A belépőjegyek 3 és 20 lej között váltakoznak.

 

Körinterjú a Bevezetés a sportba program edzőivel – VI. rész: Petra Knežević Kolarevic, profi műkorcsolyázó
2018.04.16

A Sepsi Arénában október másodikától indult Bevezetés a sportba gyerekfoglalkozás rendkívüli népszerűségnek örvend azóta is. Sorozatunkban a gyerekekkel foglalkozó edzőket szeretnénk bemutatni. A sorozat hatodik részében a hotvát származású Petra Knežević Kolarevic, profi műkorcsolyázóval beszélgtünk.