hu
 
Hétfő, 2024. Augusztus 05.
Megerősödnek az ifjúsági részvételi folyamatok Sepsiszentgyörgyön
2022.06.03

Sepsiszentgyörgyi fiatalokat érintő programokról, ifjúsági részvételi folyamatokról számolt be pénteki sajtótájékoztatóján Vargha Fruzsina, Sepsiszentgyörgy alpolgármestere és Farkas András, a kolozsvári PONT Csoport vezetője. 

Magyar feltalálók címmel nyílik interaktív kiállítás az egykori dohánygyárban
2022.06.02

A sepsiszentgyörgyi Székelyföldi Hírközlési Örökség Egyesület a magyar feltalálók napja alkalmából kiállítást szervez, a megnyitóra június 13-án 11 órától kerül sor. A tárlat  június 17-ig tekinthető meg.

Élményalapú könyvvásár a SepsiBook
2022.05.30

A szervezőknek is élmény volt megtapasztalni, hogy mennyire jól fogadta a sepsiszentgyörgyi, háromszéki és távolabbról érkező közönség az első SepsiBook könyvvásárt és kortárs irodalmi fesztivált, hangzott el a hétfői kiértékelő sajtótájékoztatón.

Gyermeknap Sepsiszentgyörgyön
2022.05.27

Június 1-én újra gyerekvárossá változik Sepsiszentgyörgy Főtere és az Erzsébet park. A szervezők az előző évekhez hasonlóan idén is sokszínű programkínálattal, tevékenységekkel, játékokkal és koncertekkel várják a kicsi és nagy gyermekeket a városközpontba. 

Megkezdődött a SepsiBook: Együtt írjuk Háromszék könyves történetének legújabb fejezetét
2022.05.26

A Mozsikácska koncertjével, lelkes gyerekközönséggel startolt el csütörtök délben a SepsiBook könyvvásár és kortárs irodalmi fesztivál.

Megkezdi a munkáját a sepsiszentgyörgyi kerülőutat érintő tulajdonjogokat vizsgáló bizottság
2022.05.25

Az Országos Közúti Infrastruktúra-Kezelő Társaság tájékoztatja az érdekelt személyeket, hogy június 6-tól kifüggesztésre kerülnek azok a táblázatok, amelyek a törvény értelmében kisajátított magántulajdonú ingatlanok adatait tartalmazzák.

Május 27-én nyílik Gergely István szobrászművész kiállítása
2022.05.24

Az Erdélyi Művészeti Központ földszinti kiállítótereiben 2022. május 27-én, pénteken 18 órakor nyílik Gergely István szobrászművész életmű-kiállítása.

Zene és irodalom találkozása a SepsiBook-on
2022.05.24

Izgalmas és sokszínű, irodalmi szövegekre, versekre épülő zenei koncertek színesítik az első SepsiBook könyvvásár és kortárs irodalmi fesztivál programját.