hu
 
Hétfő, 2024. Augusztus 05.
Bölcső a hegyek között – Tamási Áron 125
2022.06.30

Szabadtéri kiállításmegnyitó Sepsiszentgyörgyön

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala indokolt esetben sürgősségi segélyben részesíti a rászorulókat
2022.06.30

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala a közösségi médiában tévesen megfogalmazott és elterjedt információk tisztázása érdekében tájékoztatja a lakókat a sürgősségi segély odaítélésének lehetőségéről, amelyet jól megindokolt esetben ítélnek oda az arra rászorulóknak. 

Mire figyeljünk a kánikulában?
2022.06.29

A Románia Belügyminisztériuma alá tartozó Kovászna megyei „Mihai Viteazul” Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége a következő, kánikulában betartandó szabályokra hívja fel a lakosság figyelmét.

Városszerte zajlanak az útfelújítási, korszerűsítési munkálatok
2022.06.22

A város több helyszínén az alapoktól újjáépítik az utcákat és az ezekhez tartozó közműhálózatot, valamint új aszfaltréteget kapnak az úttestek, járdák és parkolók

Sepsi Jazz & Blues Fesztivál
2022.06.21

A rendezvény hagyományteremtő szándékkal jön létre, célkitűzése a jazz és blues zenei műfajok népszerűsítése élő zene által, romániai és nemzetközi előadók közreműködésével

Változások az építkezési engedélyek érvényességét illetően
2022.06.20

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Városrendezési Igazgatósága tájékoztatja a lakókat, hogy változott az építkezési engedélyek érvényességére vonatkozó, 50/1991-es számú törvény.

25 éve nyílt meg a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közigazgatási Tanszéke Sepsiszentgyörgyön
2022.06.16

Június 16-án Antal Árpád-András, Sepsiszentgyörgy polgármestere, Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke és dr. Csák László, a kolozsvári Babeș–Bolyai Tudományegyetem sepsiszentgyörgyi kihelyezett karának közigazgatásért felelős vezetője közös sajtótájékoztató keretében számoltak be a sepsiszentgyörgyi közigazgatási szakot érintő várható fejleményekről és az  önkormányzatokkal való együttműködéséről a 2022-2023-as tanévében.

A sepsiszentgyörgyiek a vakáció ideje alatt is használhatják az iskolák sportpályáit 
2022.06.16

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, figyelembe véve a lakók által megfogalmazott igényeket, egyeztetett a tanügyi intézmények vezetőivel annak érdekében, hogy a gyerekek a vakáció ideje alatt is használhassák az iskolák sportpályáit.