hu
 
Kedd, 2024. Április 30.
Szakmaiság és a számok szorítása
2010.06.08
A napokban politikai hátszelű felvetések láttak napvilágot Bocsárdi László úgynevezett menesztésével kapcsolatosan a helyi sajtóban. Politikai ellenfeleim Bocsárdi Lászlót maguk előtt pajzsként tartva próbáltak engem újfent ellehetetleníteni, mint megannyiszor máskor. Ezúttal is, mint előző alkalmakkor, tényszerűen fogok az engem és a személyemen keresztül az önkormányzatot ért vádakra válaszolni.


Új teniszpályák épülnek Sepsiszentgyörgyön
2010.06.03
Társulási szerződést kötött Sepsiszentgyörgy önkormányzata a Sepsi Ad Cosntructii kft-vel, amely sportközpontot épít a Vadász utcában.
Székelyföldi székhelye is lesz a Barabás Miklós Céhnek
2010.06.03
A képzőművészeket tömörítő Barabás Miklós Céh sepsiszentgyörgyi fiókjának székhelyet biztosít a város – erről döntött a helyi tanács májusi soros ülésén.
Régi adósságot törleszt Sepsiszentgyörgy – év végére aszfaltszőnyeget kap a Dózsa György utca
2010.06.03
Sepsiszentgyörgy önkormányzata olyan utcák közművesítését, aszfaltozását kezdte meg, amelyek tulajdonképpen a város legrégebbi utcái közé tartoznak, de eddig kimaradtak a modernizációs folyamatból. Ilyen többek között a Dózsa György utca, ahol tavaly elvégezték a közművesítést, idén pedig befejezik a teljes modernizálást.
Gyermeknapi zsivaj Sepsiszentgyörgyön
2010.06.03
Idén még nagyobb érdeklődés övezte Sepsiszentgyörgyön a Gyermeknapot, mint előző években, a városi rendezvényen négy –ötezer gyermek vett részt a több mint ötven, számukra szervezett programban a nap folyamán.
Országos szintű biciklimaraton Sepsiszentgyörgyön
2010.06.03
Az újonnan alapított Jaxtrem sportklub országos szintű biciklimaratont szervez Sepsiszentgyörgyön június 6-án, vasárnap tíz órától, indulás a város központjából.
Robert Capa fotói Sepsiszentgyörgyön
2010.06.02
Az Árkosi Kulturális Központ, a Fotóművészetet Pártoló Gyulai Ferenc Egyesület és a Magyar Köztársaság Kulturális Koordinációs Központja eddig minden évben bemutatott egy világhírű fotóművészt Sepsiszentgyörgyön (2006. március – Barta Árpád; 2007. március – Brassai, Kertész, Capa, Moholy-Nagy, Munkácsi; 2007. november – MTI sajtófotók; 2008. március – Bortnyik György; 2009 – Szipál Márton).
Gyereknapra új játszóterek
2010.06.02
Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala június elsejére öt új játszóteret készített el. A gyereknapon Sztakics Éva alpolgármester a sajtó képviselőinek mutatta meg az új létesítményeket.