hu
 
Vasárnap, 2024. Július 28.
Háromszék kupa – amatőr kerékpárverseny
2010.07.14
Egy napig a bicikliseké a városközpont. Július 24-én, szombaton, 16 órától összemérik erejüket és ügyességüket az amatőr kerékpárosok, kicsik és nagyok egyaránt. A biciklizést szeretné népszerűsíteni Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, ezért vállalt részt a Háromszék kupa megszervezésében, mely Székelyföld Kerékpáros Körversenyének része.
Elmarad a szoboravató
2010.07.06
Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala felhívja az érintettek figyelmét, hogy a ma 19 órára bejelentett Jecza Péter szobrászművész NIKE II. című alkotásának avatója elmarad a hétvégi árvíz okozta problémák miatt. A szoboravató egy későbbi időpontban fog sorra kerülni. Megértésüket előre is köszönjük.
Újabb lépés a kis lőtér ügyében
2010.07.02

Megtörtént az első lépés azért, hogy a kis lőteret átvegye a város, miután a tanács tegnap jóváhagyta az ANL-tömbházak építéséhez szükséges városrendezési terv előtanulmányát.

Módosult a rendelők bérleti díja
2010.07.02

A törvényes előírásoknak megfelelően havonta egy eurót kell négyzetméterenként fizetniük a háziorvosoknak az általuk bérelt rendelőkért, az eddigi évi egy euró/ négyzetméter helyett.

Szigorítások a szociális otthonokban
2010.07.02

A szolgáltatások törlesztésében is részt kell vállalniuk ezután a sepsiszentgyörgyi szociális otthonokban lakóknak – döntött tegnap a megyeszékhely tanácsa.

Beindult a Gyere Haza-program
2010.07.02

Nehézségek árán, de lassanként beindul a Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala által tavaly bejelentett, a fiatal értelmiségiek visszacsalogatását célzó Gyere Hazaprogram.

Korszerűsítik Sepsiszentgyörgy vasútállomását
2010.07.02

Teljes körű felújítási és korszerűsítési munkálatok kezdődhetnek el hamarosan a megyeközponti vasútállomás épületén, illetve az ingatlan előtti téren. Sepsiszentgyörgy Városi Tanácsa szerdai ülésén hagyta jóvá azt a célszerűségi előtanulmányt, amely szükséges ahhoz, hogy az önkormányzat uniós forrásokért folyamodjon a munkálatok finanszírozására.

Valamivel több pénz
2010.07.02

Költségvetés-átcsoportosítást hoztak a változások

A kormánytámogatással, idén még több tömbház kaphat új külsőt a hőszigetelés révén
Az idei év első költségvetéskiigazításáról döntött szerdán Sepsiszentgyörgy Városi Tanácsa.