hu
 
Csütörtök, 2024. Április 25.
Folytatódnak a felújítások
2012.06.08

Folytatják az utak és járdák korszerűsítési, valamint aszfaltozási munkálatait Sepsiszentgyörgyön. Tegnap nekifogtak a Budai Nagy Antal utcában a koptatóréteg leöntésének, itt még hátravan az csatornafedők megemelése és a járdák leaszfaltozása.

Iskolába kerül az egyházi levéltár
2012.06.08

Mandátuma utolsó tanács­ülésén Sepsiszentgyörgy tanácsa megszavazta azt a határozattervezetet, amely révén a Szemerja negyedi, egykori Kiss Árpád-iskolában két termet adnak át a katolikus egyháznak, helyet biztosítva levéltárának.

Elkészült a szabadtéri fürdő és a mofetta
2012.06.08

Több mint négymillió euróból varázsolják újjá a Sepsiszentgyörgyhöz tartozó sugásfürdői üdülőtelepet. A téli szezonban rekordszámú síelőt és sportkedvelőt vonzott a két sípálya, most itt a nyári szezon, jövő héttől már lehet lubickolni a szabadtéri medence vízében, illetve a mofettát is használhatják az odalátogatók.

Kipipáltuk! – nyereményjáték nyertesei
2012.05.30

Sepsiszentgyörgy önkormányzata által indított városismereti nyereményjáték nyerteseinek a névsora.

3-as fotóműhely
2012.05.29

2012. május 31. – június 2.

Fotóműhely hétvége. Három előadás, három előadó és három téma. A három témakör: műtermi fotózás és  világítástechnika, makro fotózás és szerepe az oktatásban, tudományban, az eseményfotózás és gyakorlati haszna a fényképész számára.

Több százan az egyetemi börzén
2012.05.24

Az egyetemek közt is verseny zajlik a lelkes és tehetséges diákok megszerzése érdekében – derült ki az Európai Egyetemek Börzéjén. A Sepsiszentgyörgyön megszervezett eseményen zömmel hazai, illetve magyarországi egyetemek mutatkoztak be.

Folytatódnak a munkálatok
2012.05.18

Tizennégy sepsiszentgyörgyi utcában folyik a járdák felújítása, illetve aszfaltozása. Három helyszínen parkolót építenek, illetve újítanak fel, négy helyen közvilágítási munkálatok, három helyszínen iskola és sportpályák rendbetétele zajlik, két helyen szociális lakásokat épít az önkormányzat.

Idén dobogós helyre számítunk a Nemzeti Vágtán
2012.05.16

Székely Vágta, másodszor

A kedvező szabályzatmódosításoknak köszönhetően idén mindenképp dobogós helyre számítanak a Székely Vágta szervezői a Nemzeti Vágtára bejutó lovasaiktól.