hu
 
Szerda, 2024. Július 31.
A szembenézés, a véletlen és a remény – Kezdetét vette a Kép éve
2016.02.22

Világpremierrel indult a Kép éve Sepsiszentgyörgyön – Sylvia Plachy fotóművész erdélyi vonatkozású alkotásainak gyűjteményével és a Golden Globe díjas és az Oscar-díjra jelölt Saul fia című film portréinak tárlatával indított a Kép Éve Sepsiszentgyörgyön.

A fotó egy érzés – Közeleg Sylvia Plachy sepsiszentgyörgyi fotókiállításának megnyitója
2016.02.02

A Kép évének egyik legjelentősebb rendezvénye Sylvia Plachy világhírű fotográfus kiállítása lesz, amelynek megnyitójára 2016. február 20-án kerül sor az Erdélyi Művészeti Központban.

Marosvásárhelyi szimfonikusok Bartók, Sosztakovics és Mozart darabokkal
2016.02.01

A hangversenyévad következő koncertjét a Marosvásárhelyi Állami Filharmónia Szimfonikus Zenekara tartja február 5-én, péntek 19 órától a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház nagytermében. A repertoárban Bartók, Sosztakovics és Mozart művei szerepelnek.

Nem kötelező a telekkönyvi kivonat az ingatlanadó befizetéséhez
2016.01.29

2016-tól az ingatlan alatti területre is adót kell fizetni. A lakás alatti területre kiszabott adó megállapítására nem kötelező telekkönyvi kivonat felmutatása.

Sales és marketing vezetőt és üzemeltetési igazgatóhelyettest keresnek
2016.01.28

Szabadidős- és sportlétesítmények üzemeltetésében tevékenykedő, nem rég alakult sepsiszentgyörgyi részvénytársaság értékesítési terveinek megvalósításához sales és marketing vezető és üzemeltetési igazgatóhelyettes munkatársat keres.

Szünetel a sípálya működésé a kedvezőtlen időjárás miatt
2016.01.13

A szokatlan meleg időjárás miatt, szünetel a sugásfürdői sípálya, az előrejelzések szerint, péntektől újra működőképes lehet.

Hétfőig még vakációs programmal műkődnek a korcsolyapályák
2016.01.07

Sepsiszentgyörgyön nem csak az épülő Főtéren lehet korcsolyázni, hanem a Nicolae Iorga utcában is, a buszállomás szomszédságában.

Csütörtöktől lehet már sízni Sugásfürdőn
2016.01.06

Január 7-én indul a síszezon Sugásfürdőn, bár egyelőre csak a kis pályát nyitják a kedvezőtlen időjárás miatt, a karbantartási munkálatok folyamatosan zajlanak, hogy a megfelelő körülményeket meg tudják teremteni.