hu
 
Szerda, 2024. Július 31.
A Sepsiszentgyörgyön alakuló Design Bank csapatába fiatal, dinamikus személyt keresnek
2016.01.05

A Sepsiszentgyörgyön alakuló Design Bank startup és innovációs központ csapatába fiatal, dinamikus, az angol és román nyelvet jól beszélő személyt keresnek.

Lampionos szilveszter Sepsiszentgyörgy új főterén
2015.12.28

Az év utolsó napján nagyszínpaddá válik Sepsiszentgyörgy új főtére: teljes ünnepi díszében ad otthont az idei szilveszteri utcabálnak! Az újévet köszöntő mulatságon a Zanzibár, a sZempöl zenekarok lépnek fel, illetve Slim Rocka és Traila lemezlovasokkal melegíthet be a közönség. A téren forralt bort és forró teát lehet majd kapni.

Szilveszteri utcabál Sepsiszentgyörgy fénypompás főterén
2015.12.23

Méltó folytatása az óévbúcsúztató és újévköszöntő utcabál annak a sorozatnak, mellyel Sepsiszentgyörgy új főterének elkészültét ünnepeli. A sikeres Sepsiszentgyörgy a kultúrára épít eseménysorozat, a meghitt adventi és karácsonyi vásár hangulata után, a közösséget szólítja meg az este 10 órától kezdődő főtéri szilveszteri mulatsága is, melyen a Zanzibár és a sZempöl zenekarok lépnek fel.

Ünnepi nyitva tartás a polgármesteri hivatal intézményeiben
2015.12.22

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala értesíti a lakosságot, hogy az intézmény Közpénzügyi Igazgatósága, az Ügyfélszolgálati, Tájékoztatási és Iktató Irodája, valamint a városi szabadidős létesítmények az ünnepek alatt különleges programmal dolgozik.

PulzArt3 – Metszéspontok a válaszkeresésben
2015.12.09

A harmadik pulzArt fesztivál a Hagyományok éve jegyében zajlik. A tradíció fogalma több módon értelmezhető: ezt számos rendezvény, művészi megnyilvánulás is alátámasztja. A december 10-13. között Sepsiszentgyörgyön zajló összművészeti fesztivál meghívottjai, mintha csak összebeszéltek volna, hasonló kérdéseket járnak körül, hasonló felvetésekre keresik a választ.

 Jegyárusítás a pulzArt-on
2015.12.07

Lehet még jegyet váltani a harmadik pulzArtra. A teljes árú jegyek mellett, bizonyos előadások esetében, a  tavalyi évhez hasonlóan, idén is a diákok, egyetemi hallgatók, valamint nyugdíjasok féláron válthatnak belépőt. A jegyárak 10 és 30 lej között mozognak.

pulzArt3: kortárs összművészeti fesztivál a hagyomány évében
2015.11.29

A pulzArt kortárs összművészeti fesztivál harmadik kiadására december 10–13. között kerül sor Sepsiszentgyörgyön: zenészek, képzőművészek, színházi társulatok, táncosok, szerzők, filmek és műhelytevékenységek révén tettenérjük a hagyomány és a kortárs művészetek találkozását.

A «A mi környezetünk, a mi jövőnk» projektet az Európai Unió finanszírozta az „Európa a polgárokért” program keretében
2015.11.27

Részvétel: a projekt lehetővé tette a találkozókat 267 állampolgár részvételével, akik közül 178 Cegléd város (Magyarország), 3 Sepsiszentgyörgy város (Románia), 21 Gyergyószentmiklós város (Románia), 4 Szentegyháza város (Románia), 52 Székelyudvarhely város (Románia), 5 Mühldorf am Inn város (Németország), 4 Plauen város (Németország) lakosai.