hu
 
Péntek, 2024. Április 26.
Lehet már jelentkezni a Karácsonyi Vásárra!
2010.11.16

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala Karácsonyi Vásárt szervez december 17-e és 24-e között a Szabadság téren (Erzsébet park előtti sétány). A vásárra kereskedők, egyesületek, alapítványok jelentkezését várják a szervezők.

A Polgármesteri Hivatal díjmentesen 21 faházikót (4 m²) biztosít a jelentkezők számára és vállalja a házikók elektromos árammal való ellátását.  Jelentkezni december 3-ig lehet!

Kiállítás nyílik a Jelek szobrásztábor alkotásaiból
2010.11.12

November 19-én, pénteken, d.u. 18 órakor a sepsiszentgyörgyi Gyárfás Jenő Képtárban sor kerül a Jelek 2010 szobrásztábor kiállítás megnyitójára.

Modern balneáris központ készül
2010.11.12

Átalakult a Sugásfürdő megújulását célzó pályázat

Több módosítás után végleges formát kapott, és átkerült a támogathatók közé a Sugásfürdő korszerűsítésére vonatkozó pályázat. A nagymérvű beruházás, a Borvíz útja projekt megvalósításaival egyetemben, igazi modern balneáris központtá alakíthatja a szebb napokat is megélt, egykor felkapott üdülőtelepet, tudtuk meg Sztakics Évától, Sepsiszentgyörgy alpolgármesterétől.

Képviselő nélkül az őrkőiek
2010.11.12

Sürgősen megoldandó probléma elé került Sepsiszentgyörgy önkormányzata, Minekutána Dima Mihály, az Amenkha Egyesület elnöke néhány hete bejelentette Antal Árpád András polgármesternek, hogy családjával kitelepül Svédországba.

Pályáznak Kilyén és Szotyor csatornázására
2010.11.12

Egyhangúlag hagyta jóvá csütörtöki ülésén a sepsiszentgyörgyi képviselő testület Kilyén és Szotyor csatornahálózatának korszerűsítésére vonatkozó megvalósíthatósági tervet, illetve azt, hogy Sepsiszentgyörgy pályázatot nyújtson be erre a célra a Környezetvédelmi Alaphoz.

A kirabolt transzformátorházak miatt szünetel a közvilágítás
2010.11.12

Sajnálatosnak nevezte Antal Árpád András polgármester, hogy a feltört és kirabolt transzformátorházak miatt átmenetileg nincs villanyáram a Nagy György és a Strand utcákban.

Átalakítják és bővítik az '56-os emlékparkot
2010.11.12

Jövőre, az 1956-as forradalom 55. évfordulójára felújítják és átalakítják a Kónya Ádám Művelődési Ház kertjében található emlékparkot.

Büntetni fogják a köztéri autóértékesítést
2010.11.05

A megyeszékhelyi önkormányzat egy olyan határozattervezeten dolgozik, amely elejét veszi annak, hogy az autótulajdonosok értékesítési céllal parkoljanak a város utcáin és járdáin.