hu
 
Hétfő, 2024. Május 06.
Hogyan igényeljük a fűtéspótlékot? - Nyomtatvány, szükséges iratok
2011.10.28

Megközelítőleg ötszázan nyújtották be eddig Sepsiszentgyörgyön az idei fűtéstámogatási igénylésüket, ami az évek során tapasztalt kérésszám mintegy tíz százalékát teszi ki.

Három utcát befejeznek
2011.10.28

Biztosan állítható, hogy még idén sikerül lezárni három, a városközpont szempontjából jelentős utca – a Kőrösi Csoma Sándor, a Templom, valamint a Palló – korszerűsítését.

A hideg ellenére dolgoznak
2011.10.21

Nem akadályozza különösebben a városban folyó munkálatokat az egyre erősödő lehűlés – jelentette be Antal Árpád András polgármester, elmondva, hogy az Olt hídra is hamarosan felkerül a koptatóréteg, az átkelő oldalát is újból megerősítették, illetve az Oltmező utcára és a Păiuş David utcákra is felkerült a második aszfaltréteg.

Ünnepi megemlékezés az '56-os forradalom és szabadságharc tiszteletére
2011.10.18

Az Erdélyi \'56-os Bajtársi Társaság, a Volt Politikai Foglyok Kovászna Megyei Szervezete, valamint Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és a Kónya Ádám Művelődési Ház tisztelettel meghívja 2011. október 23-án, vasárnap 17 órára a Székely Nemzeti Múzeum Bartók termébe az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából rendezendő megemlékezésre.

Napocelli: Kizárólag csellisták!
2011.10.14

A Napocelli zenekar nem a szimfonikus együttesek szokványos útját járja: tizenkét nemzetközileg elismert csellista egyszerre játssza Chopin, Ravel, Csajkovszkij, Schumann és Bartók műveit, amelyeket a közönség ismerni ugyan ismer, de ilyen formában még biztosan nem halott.

Kezdődik a munka a Kisstadionnál
2011.10.14

Csütörtökön átadta a kivitelezőnek Sepsiszentgyörgy önkormányzata a Kisstadion azon részét, amelyet saját forrásból korszerűsítenek – számolt be Sztakics Éva alpolgármester.

Aszfaltozás, hőszigetelés
2011.10.14

Infrastrukturális munkálatok Szentgyörgyön

Rövid időn belül teljesen megújul a sepsiszentgyörgyi Kőrösi Csoma Sándor és Templom utca. Tegnap már új aszfaltréteg került mindkét útszakaszra, még a lámpatestek felszerelése és a járdák rendezése van hátra a már több mint két éve felújítás alatt lévő utcákban.

Hétfőn indul a varjúriasztás az Erzsébet Parkban
2011.10.14

Hétfőn, azaz október 17-én kezdi el a sepsiszentgyörgyi Rara Avis Madárvédő Egyesület a megyeszékhely központi, Erzsébet parkjában a varjak és a csókák riasztását. Az egyhetes akcióról és előzményeiről Kelemen László, az egyesület elnöke számolt be csütörtökön.