hu
 
Péntek, 2024. Március 29.
Arany- és gyémántlakodalmasok köszöntése
2012.02.29

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala 21. Szent György Napok keretén belül köszönti az arany-, valamint gyémántlakodalmukat idén ünneplő házaspárokat.

Nincs fennakadás a városban
2012.02.17

A szélsőséges, kemény téli időjárás különösképpen nem okozott fennakadásokat Sepsiszentgyörgy autós- és gyalogosforgalmában.

Kulturális kapcsolódások: Kőnig Frigyes képzőművész Háromszéken
2012.02.14

Három kiállítás, könyvbemutató, előadás, koncert, állófogadás, beszélgetések és tárlatvezetések: az Árkosi Kulturális Központ, a Lábas Ház és a MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér meghívására Sepsiszentgyörgyre érkező Kőnig Frigyes képzőművésznek, a Magyar Képzőművészeti Egyetem rektorának műalkotásaival változatos programok keretében ismerkedhet meg a művészetkedvelő közönség.

Bővül a Szent György Napok programkínálata
2012.02.13

Újabb fellépőket jelentettek be a Szent György Napok szervezői február 10-én, pénteken. A sztárvendégek mellett adtak egy kis ízelítőt a kulturális hét eseményeiből is, amely ismételten színvonalasnak, ugyanakkor szórakoztatónak ígérkezik.

Elbírálták a kulturális pályázatokat
2012.02.10

A sepsiszentgyörgyi önkormányzata elbírálta a négy kategóriára lebontott kulturális pályázatokat. Sztakics Éva alpolgármester érdeklődésünkre elmondta, erre a félévre több mint 130 ezer lejre lehetett pályázni, száztizenheten nyújtották be az igénylési szándékukat.

Svéd befektető jön Sepsiszentgyörgyre
2012.02.03

Az LRO cég gyárépületének megvásárlásával a svédországi Autoliv Kft. hatszáz munkahelyet teremt: személygépkocsik biztonsági elemeinek gyártásával foglalkozó üzemet létesít még az idén – jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Antal Árpád András, Sepsiszentgyörgy polgármestere és Keresztes Zoltán, az LRO nadrággyár tulajdonosa.

Egyeztetés az előkészítő osztályokról
2012.02.03

Hétfőn tartott közös egyeztetést Sepsiszentgyörgy vezetése a megyei tanfelügyelőséggel és a városi oktatási intézmények vezetőségével a szeptemberben induló előkészítő osztályokkal kapcsolatban.

Kezdődik a Bene-ház felújítása
2012.02.03

A héten átadta a város vezetősége a Bene-házat az építőnek, így elkezdődhettek a belső munkálatok – közölte Sztakics Éva.