hu
 
Szombat, 2021. Április 17.
Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa elfogadta az idei éves költségvetést
2021.04.08

Amellett, hogy az idén több beruházás szerepel az önkormányzat tervei között, mint a tavalyi évben, a jelenlegi költségvetés összeállítása során nagy hangsúlyt kaptak azok a programok, amelyeknek célja különböző területek fejlesztése, így például az oktatás, egészségügy, környezet és gazdaság.

Medvecsalád Sugásfürdő környékén
2021.04.08

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata felhívja a lakók figyelmét, hogy a város és Sugásfürdő közötti útvonalon az elmúlt időszakban több alkalommal is medvéket láttak.

Sepsiszentgyörgy lakosságának több mint 75%-a már befizette a terület- és ingatlanadókat
2021.04.07

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Közpénzügyi Igazgatósága adatai alapján március 31-ig az adófizetők 75%-a már törlesztette a 2021-es évre kiszabott terület- és ingatlanadó értékét. Ugyanakkor, a lakosság 60 százaléka a járművek utáni adót is befizette.

Nagyszabású fejlesztések a Sapientia sepsiszentgyörgyi oktatási helyszínén
2021.03.31

Sajtótájékoztató keretében mutatták be a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem sepsiszentgyörgyi oktatási és infrastrukturális fejlesztési terveit, valamint a tervezett új egyetemi épület látványterveit 2021. március 30-án.

A helyi költségvetés elfogadása után indul a roncsautóprogram Sepsiszentgyörgyön
2021.03.29

Figyelembe véve, hogy a helyi költségvetés elfogadása április közepén esedékes Sepsiszentgyörgyön, az Értéket adunk a roncsautódnak elnevezésű program csak ezt követően tud elindulni, nem pedig április 1-én.

Gyümölcsfacsemetéket igényelhetnek a kilyéni és szotyori lakosok
2021.03.25

A Háromszéki Közösségi Alapítvány közösen Sepsiszentgyörgy Önkormányzatával 800 darab gyümölcsfacsemetét oszt szét a kilyéni és szotyori lakosok között.

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata számos fejlesztési programot indít a lakónegyedekben
2021.03.24

Újabb tematikus sajtótájékoztatóra került sor A mi városunk, a mi felelősségünk! sorozat  keretében Antal Árpád-András polgármester, Tóth-Birtan Csaba alpolgármester, Magyarósi Imola és Zsigmond József önkormányzati képviselők jelenlétével.

Sepsiszentgyörgy lakásvagyonának rövid ismertetője
2021.03.24

Sepsiszentgyörgy Önkormányzatának lakásvagyonához tartoznak az állami alapból épített lakások, az Országos Lakásügynökség (ANL) által épített lakások, a szociális lakások, a szolgálati- és szükséglakások, valamint a Gyere haza program keretében igényelhető területek.