hu
 
Szombat, 2021. Április 17.
Március 31-ig szükséges a nem lakásrendeltetésű ingatlanokat újra felértékeltetni
2021.03.23

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Közpénzügyi Igazgatósága felhívja a figyelmet, hogy ötévente kötelező újra felértékeltetni a nem lakásrendeltetésű ingatlanokat.

 

Vörös forgatókönyv lépett érvénybe Sepsiszentgyörgyön
2021.03.22

Március 23-tól bezárnak a kulturális intézmények, valamint a vendéglők és bárok belső terei. Az utóbbi időszakban Sepsiszentgyörgyön is növekedett a koronavírusos megbetegedések aránya, így meghaladta a 3-at az ezer lakosra jutó igazolt fertőzések száma.

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának ügyfélszolgálati irodájában is befizethető az illetékek egy része
2021.03.22

Az ügyfélszolgálati irodában a kifizetéseket hétköznapokon 8:30 és 15:00 óra közötti lehet eszközölni készpénzzel vagy bankkártyával.

Egészségügyi és mentális egészségfejlesztési programok indulnak Sepsiszentgyörgyön
2021.03.22

Sajtótájékoztató keretében mutatták be Antal Árpád-András polgármester és Kondor Ágota önkormányzati képviselő azokat az egészség- és mentális egészségfejlesztésre vonatkozó programokat, amelyeket Sepsiszentgyörgy Önkormányzata is támogat.

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsa magyar látássérült oktatási központ létesítését támogatja
2021.03.19

Sepsiszentgyörgy Helyi Tanácsának RMDSZ frakciója 5 000 lejjel támogatja az Erdélyi Magyar Látássérültekért Egyesület által kezdeményezett magyar tannyelvű oktatási központ felépítését.

Nemzetközi mobilitási lehetőség zenekaroknak, zeneszerzőknek!
2021.03.18

i-Portunus pályázati lehetőséget hirdet az Európa Kulturális Fővárosa címet elnyert Veszprém városa. Sepsiszentgyörgy Veszprém nemzetközi partnereként kap lehetőséget a projektben való közreműködésre. A pályázat nemzetközi mobilitásra, koncertezésre és kollaborációra nyújt anyagi lehetőséget népzene, komolyzene és jazz területén tevékenykedő zenekarok, alkotók számára.

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala is részt vesz a Zöld Péntek elnevezésű programban
2021.03.17

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala és annak alárendelt intézményei is részt vesznek a Környezetvédelmi, Vízügyi és Erdészeti Minisztérium Zöld Péntek, ma mondj nemet az autódnak! elnevezésű programjában. 

Értékelték az ifjúsági konzultáció eredményeit Sepsiszentgyörgyön
2021.03.16

Közös sajtótájékoztató keretében értékelték a Sepsiszentgyörgy Önkormányzata által januárban indított ifjúsági konzultáció eredményeit. A felmérés célja az volt, hogy az önkormányzat minél tisztább képet kapjon a fiatalok Sepsiszentgyörgyről és a városvezetésről alkotott képéről.