hu
 
Csütörtök, 2024. Augusztus 01.
Haszonállatok Sepsiszentgyörgyön
2017.03.03

Bár zöld fű hiányában még nem annyira jellemző a nagyobb termetű haszonállatok (malacok, lovak) elkószálása, mégis, a tavasz közeledtével ez is egy olyan városi téma, amelyet Sepsiszentgyörgy önkormányzata nyomon követ és amelyről tájékoztatja a lakosságot.

Szent György Napok 2017 – visszatérés a legendához
2017.03.02

Idén április 22-e és 30-a között tartják Sepsiszentgyörgy városünnepét. A Szent György Napokat 26. alkalommal szervezik meg, idén a hangsúly a Szent György lovagra tevődik, a szervezésben pedig a Városimázs Iroda és a Kónya Ádám Művelődési Ház munkatársai vállalnak nagyobb szerepet, jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Antal Árpád polgármester.

Nemzetközi együttműködési program indult útjára Budapesten
2017.03.01

Nyolc ország és 21 partnerszervezet részvételével indult útjára a RARE - Változó diskurzusok, változó gyakorlatok: A romák, mint emberi erőforrás. A projekt fő partnere a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, Romániából hárman csatlakoztak a romák foglalkoztatottságát elősegítő program megvalósításához: az Együtt Ügynökség (Agentia Impreuna), az Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala (DRI) és Sepsiszentgyörgy Önkormányzata.
 

Auditort keres a Polgármesteri Hivatal
2017.02.28

A Köztisztségviselők Országos Ügynöksége versenyvizsgát hirdet végrehajtó köztisztségviselői állás betöltésére Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalában. Az auditor megnevezésű állás betöltéséhez szükséges jelentkezési feltételek a felsőfokú végzettség közgazdaságtan szakon, valamint min. 5 év szakirányú régiség.

Pályakezdők jelentkezését is várják a Polgármesteri Hivatal Közbeszerzési Irodájában
2017.02.28

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának Közbeszerzési Irodája versenyvizsgát hirdet 2 végrehajtó köztisztviselői állás betöltésére. Mindkét állás megnevezése kezdő szakmai fokozatú tanácsos, és a betöltésükhöz szükséges feltétel az egyetemi végzettség és egy hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete.

Munkatársakat keres Sepsiszentgyörgy polgármestere
2017.02.28

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát hirdet a Polgármesteri Kabinetben lévő két szerződéses állás betöltésére. Mindkét állás megnevezése Szakfelügyelő I/A fokozat és a kötelező követelmények a versenyvizsgán való részvételre a következők: felsőfokú végzettség–egyetemi tanulmányok, valamint egy hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete.

Oscar-hét a Művész Moziban!
2017.02.25

Oscar-díjas filmektől hangos péntektől a Művész Mozi by Cityplex. Február 24-től egészen március 2-ig tart az Oscar-hét, amelynek során öt, az Egyesült Államok legrangosabb filmművészeti díjára esélyes filmet nézhet meg a sepsiszentgyörgyi közönség.

Arany- és gyémántlakodalmasok köszöntése
2017.02.24

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala a 26. Szent György Napok keretén belül immár nyolcadik alkalommal köszönti az arany- és gyémántlakodalmukat ünneplő házaspárokat.